طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیـد و بسته بندی نمـك یددار (طرح های توجیهی)

سه شنبه 1 اسفند 1396
7:38
مارال
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdocx
تعداد صفحات13
حجم فایل19 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی

 

تولیـد و بسته بندی نمـك یددار 

خلاصه طرح

 

 

موضوع طرح : تولید و بسته بندی نمك یددار

 

ظرفیت : 4000 تن در سال

 

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

 

سرمایه گذاری كـل: 2/1725 میلیون ریال

 

سهم آوردة متقاضی: 2/175 میلیون ریال

 

سهم تسهیلات: 1550 میلیون ریال

 

دورة بازگشـت سرمایه: 18 ماه

 

اشتغالزایی : هفت نفر

 

 

 

 

 

   مقدمــه :

 

   كمبود ید سلامتی انسان ها را از راههای مختلف به مخاطره می‌اندازد. مهم ترین تاثیر منفی كمبود ید، عدم رشد طبیعی مغز انسان است. بعضی از عوارض ناشی از كمبود ید، در صورت بروز، غیر قابل جبران می‌باشند اما همه این عوارض به طور كلی و به سادگی با استفاده از یكسری تكنیك ها و روشهای افزودن ید به مواد مصرفی قابل پیشگیری هستند، به طوری كه مسئولین بهداشت و سلامتی و سازمان های بین المللی به طور فزاینده ای تشخیص داده اند كه پیشگیری از عوارض ناشی از كمبود ید یك هدف قابل حصول می‌باشد كه منافع زیادی برای مردم جهان خواهد داشت.

     روش‌های اضافه كردن ید:

     الف- نمك ایده آل‌ترین وسیله برای اضافه كردن ید است زیرا هر فردی به طور روزانه احتیاج به حد معمولی از نمك خئاهد داشت. تكنیك های اضافه كردن ید به نمك بسیار ساده هستند . ضمن اینكه اضافه كردن ید ، ظاهر و مزة نمك را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد.

    ب- اضافه كردن تركیبات یددار به آب آشامیدنی.

    پ- توزیع قرص‌های حاوی تركیبات ید.

    ت- تزریق روغن های حاوی تركیبات ید.

    نحوه یددار كردن نمك :

    الف- مخلوط كردن خشك: این روش برای نمك پودر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    ب- اضافه‌كردن تركیبات‌یدبه صورت‌قطره‌ای: كه برای نمك‌كریستال مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    پ- روش اسپری كردن.

    ت-تماس محلول اشباع شده نمك و تركیبات ید با هم و سپس خشك كردن نمك.

    از بین روشهای فوق الذكر روش اسپری كردن و مخلوط كردن خشك موفقیت‌آمیزتر از سایر روش‌ها هستند.

   با توجه به اهمیت مصرف ید و تاكید مسئولین بر توزیع سراسری نمك های یددار، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینكه با اجرای این طرح ، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

 

 

 

 

   توجیه اقتصادی طرح :

 

   الف – سرمایه گذاری ثابت :

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولید كارتن، بسته بندی و چاپ مقوا (طرح های توجیهی)

سه شنبه 1 اسفند 1396
7:37
مارال
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdocx
تعداد صفحات14
حجم فایل19 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی

 

تولید كارتن، بسته بندی و چاپ مقوا

خلاصه طرح

 

 

موضوع طرح : تولید كارتن، بسته بندی و چاپ مقوا

 

ظرفیت : 600 تن در سال

 

مجوز های لازم: اعلامیه تاسیس

 

سرمایه گذاری كـل: 1808 میلیون ریال

 

سهم آوردة متقاضی: 188 میلیون ریال

 

سهم تسهیلات: 1620 میلیون ریال

 

دورة بازگشـت سرمایه: 6/2 سال ( معادل 32 ماه )

 

سود ویژه : 7/627  میلیون ریال

 

میزان اشتغالزایی : هفده نفر

 

 

 

 

   مقدمــه:

 

   در تولید كارتن از ورق آماده ، ابتدا ورق مناسب با سفارش خریدار برش داده و چاك زده شده ولبه های آن چسبانده و آماده می‌گردد. از آنجاییكه معمولا طرح و ساخت ونحوه اتصال كارتن بر اساس توافق خریدار و تولیدكننده انجام می‌گردد، لذا اتصال كارتن با استفاده از چسب یا دوخت و یا استفاده از نوار چسب بایستی مدنظر باشد. چسب مورد استفاده برای اتصال كارتن بایستی از مقاومت مناسب در مقابل رطوبت و شرایط آب و هوایی برخوردار باشد. روش های مختلفی در تولید كارتن وجود دارد. در واحدهای بزرگ تولید كننده از مقوا و كاغذ كرافت لاینر، ابتدا بعد از تهیه ورق با استفاده از دستگاههای مربوطه مستقیما كارتن تولید و به بازار ارائه می‌شود. اما در واحدهای كوچك كه فاقد دستگاه تولید ورق می‌باشند معمولا كارتن بعد از

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولید نخ متوسط تا ضخیم از ضایعات نساجی (طرح های توجیهی)

سه شنبه 1 اسفند 1396
7:37
مارال
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdocx
تعداد صفحات14
حجم فایل22 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی

 

تولید نخ متوسط تا ضخیم از ضایعات نساجی 

خلاصه طرح

 

 

موضوع طرح : تولید نخ متوسط تا ضخیم از الیاف نو و ضایعات نساجی

 

ظرفیت : 150 تن در سال

 

مجوز های لازم: اعلامیه تاسیس از اداره كل صنایع استان یا معاونت صنایع روستایی سازمان                                                                                  جهاد كشاورزی

 

سرمایه گذاری كـل: 2220 میلیون ریال

 

سهم آوردة متقاضی: 220 میلیون ریال

 

سهم تسهیلات: 2000 میلیون ریال

 

دورة بازگشـت سرمایه: 8/2 سال ( معادل 34 ماه )

 

سود ویژه : 58/746 میلیون ریال

 

میزان اشتغالزایی : هجده نفر

 

 

 

 

   مقدمــه:

 

 

   در این طرح از فرایند تولید نخ در ماشین ریسندگی اصطكاكی استفاده می شود . از این روش برای تولید نخ های نمره 1 تا 25 متریك استفاده می‌گردد و نخ های ضخیم نیز معمولا برای تولید و بافت پتو و سایر منسوجات ضخیم به كار می‌رود.

   برای تولید این نخ‌ها از الیاف طبیعی و مصنوعی و مخلوط آنها و نیز الیاف مخلوط حاصل از ضایعات نساجی استفاده می‌گردد. فتیله های حاصل از از ماشین كاردینگ ، ورودی دستگاه را تشكیل می‌دهند . این فتیله ها ابتدا توسط یك جفت غلطك تغذیه وارد قسمت كاردینگ می‌گردند. سیلندر كارد كه از پوشش سوزنی برخوردار است موجب می‌گردد كه الیاف از یكدیگر جدا شده و به صورت رشته رشته درآیند .

   رشته های ایجاد شده توسط نیروی گریز از مركز كارد و به كمك مكش از كاردینگ جدا شده و به خط جدایی و سیلندر مشبك وارد می‌گردد. این دو سیلندر مشبك توسط یك تسمه موتور به حركت درآمده و در یك جهت گردش می‌نمایند . حركت هم جهت دو سیلندر موجب می‌گردد یك نیروی اصطكاكی مكانیكی در خط جدایی ایجاد گردد. این نیروی اصطكاكی باعث می شود كه رشته های حاصل از قسمت كاردینگ ابتدا برروی یكدیگر قرار گرفته و سپس به دور هم تابیده گردند. مكیدن هوا از درون شبكه های دو سیلندر مشبك به انجام پروسه و جدا نمودن گرد و غبار و ضایعات از الیاف كمك می‌كند.

   به منظور تولید نمودن نخ های مقاوم تر در هنگام تولید نخ با الیاف حاصل از ضایعات نساجی و یا سایر موارد خاص این دستگاه قادر است كه یك نخ مغزی بین الیاف قرار داده و الیاف را به دور آن بتاباند. ماشینی كه درریسندگی نخ به روش اصطكاكی مورد استفاده قرار می‌گیرد بنام ماشین DREF2 نامیده می شود. این دستگاه قادر است كه انواع مختلف الیاف طبیعی – مصنوعی و مخلوط آنها با الیاف مصنوعی را تولید نماید.

   نخ های حاصل از این دستگاه در قسمت خروجی به دور یك بوبین استوانه ای پی

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیــد نـان لـواش (طرح های توجیهی)

سه شنبه 1 اسفند 1396
7:37
مارال
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdocx
تعداد صفحات15
حجم فایل21 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی

 

تولیــد نـان لـواش 

خلاصه طرح

 

 

موضوع طرح : تولید نان لواش

 

ظرفیت : 300 تن در سال

 

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

 

سرمایه گذاری كـل: 94/357 میلیون ریال

 

سهم آوردة متقاضی: 94/37 میلیون ریال

 

سهم تسهیلات: 320 میلیون ریال

 

دورة بازگشـت سرمایه: 14 ماه

 

 

 

 

 

 

 

   مقدمــه :

 

   بی‌شك غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود كه قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است . به گونه ای كه برخی از ارقام وحشی آن از حدود پانزده هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر و بین‌النهرین می‌روییده است و دانه‌های این گیاه مومیایی های فراعنه مصر از اهرام این كشور به دست آمده است.

    در ایران ، نمونه های گندم در كاوش‌های باستان‌شناسی انجام شده در دامغان ، غارهای نزدیك به دریاچه مازندران و همدان به دست آمده است و باستان‌شناسان عقیده دارند كه گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از میلاد مسیح در این مناطق كشت می‌شده است.

   برای پخت نان ، از زمانهای بسیار دور روشهای متنوع و جالبی وجود داشته است . به احتمال زیاد قدیمی ترین روش پخت نان كه بیشتر در میان چادر نشینان متداول بوده، روشی است كه برای پختن یك نوع نان ابتدایی به نام كوماج مورد استفاده قرار می‌گرفته است. پس از آن ، پختن نان های مسطح نظیر لواش بر روی سنگ یا تاوه داغ رایج گردید. كم كم تنورهایی كه هنوز هم در بسیاری از نقاط دنیا و بخصوص ایران متداول هستند برای تهیه نانهای پهن نظیر تافتون و لواش اختراع گردید . جنس این تنورها از خاك رس است. بعدها تنور نان سنگك و بربری مورد استفاده قرار گرفتند كه با تغییر مختصری در كشورهای غربی هم برای پخت نان از آنها استفاده می‌شود. عیب این تنورها در این است كه قطعاتی كه اول وارد می‌شوند آخر خارج می‌شوند و بعلاوه چون دمای نقاط مختلف تنور یكسان نیست ، نانهای حاصل دارای پخت یكنواخت نیستند. برای رفع این نقیصه ، امروزه از فرهای گردشی و سینی دار استفاده می‌گردد.

   با توجه به اینكه ، امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان ، نان می‌باشد و مصرف آن با توجه به رشد جمعیت افزایش روزافزونی دارد ،  توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بود

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیــد نـان فانتـــــزی (طرح های توجیهی)

سه شنبه 1 اسفند 1396
7:37
مارال
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdocx
تعداد صفحات15
حجم فایل22 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

 

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی

 

تولیــد نـان فانتـــــزی 

خلاصه طرح

 

 

موضوع طرح : تولید نان فانتزی

 

ظرفیت : 750 تن در سال

 

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

 

سرمایه گذاری كـل: 35/1442 میلیون ریال

 

سهم آوردة متقاضی: 35/152 میلیون ریال

 

سهم تسهیلات: 1290 میلیون ریال

 

دورة بازگشـت سرمایه: 17 ماه

 

اشتغالزایی: 17 نـفر

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   مقدمــه :

 

   بی‌شك غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود كه قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است . به گونه ای كه برخی از ارقام وحشی آن از حدود پانزده هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر و بین‌النهرین می‌روییده است و دانه‌های این گیاه مومیایی های فراعنه مصر از اهرام این كشور به دست آمده است.

    در ایران ، نمونه های گندم در كاوش‌های باستان‌شناسی انجام شده در دامغان ، غارهای نزدیك به دریاچه مازندران و همدان به دست آمده است و باستان‌شناسان عقیده دارند كه گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از میلاد مسیح در این مناطق كشت می‌شده است.

   برای پخت نان ، از زمانهای بسیار دور روشهای متنوع و جالبی وجود داشته است . به احتمال زیاد قدیمی ترین روش پخت نان كه بیشتر در میان چادر نشینان متداول بوده، روشی است كه برای پختن یك نوع نان ابتدایی به نام كوماج مورد استفاده قرار می‌گرفته است. پس از آن ، پختن نان های مسطح نظیر لواش بر روی سنگ یا تاوه داغ رایج گردید. كم كم تنورهایی كه هنوز هم در بسیاری از نقاط دنیا و بخصوص ایران متداول هستند برای تهیه نانهای پهن نظیر تافتون و لواش اختراع گردید . جنس این تنورها از خاك رس است. بعدها تنور نان سنگك و بربری مورد استفاده قرار گرفتند كه با تغییر مختصری در كشورهای غربی هم برای پخت نان از آنها استفاده می‌شود. عیب این تنورها در این است كه قطعاتی كه اول وارد می‌شوند آخر خارج می‌شوند و بعلاوه چون دمای نقاط مختلف تنور یكسان نیست ، نانهای حاصل دارای پخت یكنواخت نیستند. برای رفع این نقیصه ،روشهای نوین عمل‌آوری خمیر و پخت نان  ابداع گردیده كه از آن جمله نان های حجیم و ف

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیـد مربا، ترشی و خیارشور (طرح های توجیهی)

سه شنبه 1 اسفند 1396
7:37
مارال
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdocx
تعداد صفحات13
حجم فایل21 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

خلاصه طرح

 

 

موضوع طرح : تولید مربا، ترشی و خیارشور به ظرفیت 620 تن در سال

 

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

 

سرمایه گذاری كـل: 26/1156 میلیون ریال

 

سهم آوردة متقاضی: 26/116 میلیون ریال

 

سهم تسهیلات: 1040 میلیون ریال

 

دورة بازگشـت سرمایه: 15 ماه

 

 

 

 

 

   مقـدمه:

 

   علیرغم نیاز كشور به واردات محصـولات كشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات كشاورزی و فقدان امكانات كافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجـب از بین رفتن سرمایه های كــشاورزان داخلی و افزایـش نرخ واردات فرآورده های كشاورزی به كشـور  می‌گردد. از دیگر سو نیاز به محصولات كشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محــصولات را در چندان می‌نماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی بر روی ماده خام می‌توانند پاسـخگوی هر دوی این مشكلات باشند.

   هدف عمده صنایع غذایی بر دو نكته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای كه بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد ، مانع از فساد این مواد شده و امكان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.

    این فرآوری به فراخور ماده غذایی مورد نظر می‌تواند تهیه كنسرو، كنسانتره، مربا، ترشی، شور و... باشد. ارائه 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت “ یاد آوری دو نگاه به خودآگاهی (روانشناسی و علوم تربیتی)

سه شنبه 1 اسفند 1396
7:37
مارال
دسته بندیروانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایلrar
تعداد صفحات37
حجم فایل647 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت “ یاد آوری دو نگاه به خودآگاهی

نگاه اجتماعی یا سازمانی :

خودآگاهی بعنی نسبت به رخداد های محیط هشیار بودن و خود را تنظیم کردن . چگونه باشم تا در محیط موفق تر باشم / دانش درونی نسبت به محیط / محیط از من چه می خواهد و من چگونه باید خود را منطبق کنم ؟

نگاه رفتاری:
خودآگاهی یعنی دانش درونی نسبت به خویشتن /
من كیستم؟” “بنظر دیگران من چطور آدمی‌ هستم؟” “آیا من واقعاً خودم را دوست دارم؟” “تا چه اندازه با سختی‌های زندگی كنار می‌آیم؟” “چه اندازه نظر دیگران برایم مهم است؟”

 

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق تعریف کار و اوقات فراغت (آموزشی)

سه شنبه 1 اسفند 1396
7:26
مارال
دسته بندیآموزشی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات11
حجم فایل10 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

                                              تعریف کار و اوقات فراغت

گذراندن وقت با هدف و اهمیت خاص ، کار نام دارد .

اوقات فراغت ، اوقات آزادی هستند که هدف خاص و از پیش تعیین شده ای ندارد و دربر گیرنده آموزشهای غیر رسمی می باشد . معمولاً به غلط برای اوقات فراغت ، برنام ریزی نمی شود.

ضرورت اوقات فراغت

روانشناسان ، اوقات فراغت را به عنوان یک تربیت غیر رسمی می دانند . بر اساس مطالعات و تحقیقات انجام شده گاهی تربیت غیر رسمی تأثیر بیشتری از آموزش و تربیت رسمی به جای می گذارد . زیرا در مواقعی که افراد وقت آزاد دارند ، می توانند با تفریح مطالبی را یاد بگیرند و در نتیجه از نظر آموزشی و تربیتی اثرات بیشتری دارد . 

از طرف دیگر تحقیقات نشان داده اند که افراد اوقات فراغت به زمینه های آموزشی برنامه های اوقات فراغت توجه بیشتری دارند و این امر موجب افزایش خود شکوفایی در آنها می شود .  

بنابراین در چارچوب تربیت غیر رسمی ، می توان مسائل عدیده آموزشی و تربیتی را به طور غیر مستقیم آموزش داد و موارد بسیاری را به نوجوانان و جوانان یاد داد . 

در اوقات فراغت می توان با کشف استعدادهای افراد ، آموزشهای لازم را به افراد ارائه داد و به طور غیر مستقیم در آنها ، مهارتهای زندگی را ایجاد نمود. 

بنابراین برنامه ریزی برای اوقات فراغت و استفاده صحیح از آن در افراد اهمیت بسزایی دارد. شرط صحیح استفاده از اوقات فراغت ، آموزش می باشد . با برنامه ریزی صحصح و مناسب می توان نوجوانان را از بسیاری از انحرافات بر حذر داشت .

 

به طور مثال یکی از عوامل اساسی اعتیاد نوجوانان ، عدم برنام ریزی صحیح برای اوقات فراغت آنان می باشد .

برنامه ریزی برای اوقات فراغت نشانه توجه جامعه به نوجوانان می باشد .

جامعه باید با برقراری تعامل با نوجوانان و ایجاد انگیزه در آنها بتواند نوجوانان را به طور سالم تربیت کند .

برنامه ریزی در زمینه های فرهنگی ، اجتماعی ، اخلاقی و دینی در اوقات فراغت جوانان نقش مهمی در تربیت سالم افراد ایفا می کند .  

مراحل برنامه ریزی فعالیتهای اوقات فراغت عبارتند از : 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

«تعریف ارزشیابی» (آموزشی)

سه شنبه 1 اسفند 1396
7:26
مارال
دسته بندیآموزشی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات13
حجم فایل13 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

«تعریف ارزشیابی»

اصطلاح ارزشیابی[1] (یا ارزیابی ) ، به طور ساده ، به تعیین ارزش[2] برای هر چیزی یا داوری ارزشی[3] کردن گفته می شود . با این حال ، تغریف جامع تری ار ارزشیابی به شرح  زیر می توان به دست داد  :

"ارزشیابی به یک فرایند نظامدار برای جمع آوری ، تحلیل ، و تفسیر اطلاعا ت گفته می شود به این منظور که تعیین شود آیا هدفهای مورد نظر تحقق یافته اند یا در حال تحقق یافتن هستند و به چه میزانی

یکی ازویژگیهای ارزشیابی تعیین کیفیت است . در فرایند ارزشیابی داوری ارزشی با توجه به کیفیت به عمل می آید . نیتکو کیفیت را در ارزشیابی پیشرفت تحصیلی به عنوان دانش ، مهارتها ، و توانایی هایی که از دانش آموزان پس از آموزش انتظار می رود تعریف کرده است . وی به عنوان مثالی از ارزشیابی پیشرفت تحصیلی گفته است فرض کنید شما دانش آموزی را در توانایی نوشتن ، نسبت به پایه تحصیلی اش ، بسیار خوب ارزشیابی کرده اید . به منظور انجام این ارزشیابی شما توانایی نوشتن او را سنجش کرده اید . برای این کار ، مجموعه نوشته های دانش آموز را مرور کرده اید ، و نوشته های او را با نوشته های سایر دانش آموزان هم کلاسی اش و با معیار های دیگری که برای نوشتن در سطح پایه این دانش آموز می شناسید مقایسه کرده اید (تعیین کیفیت) . سرانجام ، داوری شما از نوشتن این دانش آموز به این نتیجه گیری رسیده است که نوشته های او از کیفیت خوبی برخوردارند. پس توصیه می کنید که این دانس آموز می تواند در یک مسابقه ملی مربوط به مقاله نویسی شرکت کند .بنابراین ، ارزشیابی مبنای تصمیم گیری برای فعالیتهای عملی و اجرایی را تشکیل می دهد .

مثال بالا در رابطه با ارزشیابی توانایی نوشتن نوعی ارزشیابی پیشرفت تحصیلی است که نمونههای دیگر آن می تواند ارزیابی ازپیشرفت دانش آموزان در درسهای ریاضی ، علوم ، تاریخ و مانند اینها باشد. علاوه بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان ، ارزشیابی آموزشی با موضوعهای دیگری نیز سروکار دارد . از جمله آنها می توان عملکرد معلمان و مدیران ، روشهای آموزشی ، برنامه های درسی ، دوره های آموزشی ، مواد آموزشی ، پروژههای آموزشی و سازمانهای آموزشی را نام برد

این گونه ارزشیابیهای آموزشی از ارشیابی پیشرفت تحصیلی گه در آن صرفاً موفقیتها و دستاوردهای یادگیری دانش آموزان و دانشجویان مورد نظر است معنی گسترده تری دارند . ارزشیابی پیشرفت تحصیلی[4] مفهومی بسیار نزدیک به مفهوم سنجش یادگیری است ، اما ارزشیابی آموزشی در مفهوم کلی آن معنای بسیار وسیع دارد .

«ارزشیابی  تکوینی»

آنچه عمدتأ به منظور کمک به اصلاح موضوع مورد ارزشیابی

 ، یعنی برنامه یا روش آموزشی ، مورد استفاده قرار می گیرد ارزشیابی  تکوینی[5] نام دارد . پوفام[6] مثالهای زیر را از کاربرد ارزشیابی

 تکوینی ذکر کرده است :

1 – صورتهای اولیه یک مجموعه کتابچه خودآموز .

2 – یک برناما آموزش «باز» تازه تدوین شده که تدوین کننده گان آن می کوشند تا عناصر مؤثر آن را مشخص کنند .

 


evaluation  - [1]

value - [2]

value judgement - [3]    

 1 – achievement evaluation

 2 – formative evaluation

 3 - popham

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تصویر برداری تشدید مغناطیسی (MRI) 20 ص (آموزشی)

سه شنبه 1 اسفند 1396
7:26
مارال
دسته بندیآموزشی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات19
حجم فایل200 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

تصویر برداری تشدید مغناطیسی(MRI)

 

 

در تیر ماه ١٣٥٦، اتفاقی روی داد كه برای همیشه پزشكی نوین را متحول كرد. بجز در انجمن تحقیقات پزشكی، این واقعه در آغاز تنها یك موج كوچك در جهان بیرون بوجود آورد؛ و آن چیزی نبود بجز نخستین آزمایش MRI بر روی بشر.

در آن آزمایش، در حدود ٥ ساعت زمان جهت ایجاد تنها یك تصویر لازم بود. از منظر استانداردهای امروزی، تصویر اولیه تقریبا زشت بود. دكتر ریموند دامادین، یك دانشمند فیزیك دان، به همراه همكارانش دكتر لاری مینكف و دكتر مایكل گلداسمیت، تلاش خستگی ناپذیری در ٧ سال متمادی برای رسیدن به این نقطه، انجام دادند. آنان نخستین ماشین خود را برای رد گفته های كسانی كه آن كار را انجام نشدنی می‌دانستند، شكست ناپذیر نام دادند.

این ماشین اكنون در مؤسسه اسمیت سونیان قرار دارد. تا حدود ١٣٦١، MRI هایی با پویشگر كاملا دستی در سراسر ایالات متحده وجود داشت. امروزه هزاران عدد از MRI‌ ها در چند ثانیه كاری كه به ساعتها زمان نیاز داشت انجام می دهند.
MRI یك فن آوری بسیار پیچیده كه توسط بسیاری قابل درك نیست، می باشد. در زیر، به توصیف مختصری از آن می پردازیم.

اساس كار 

اگر شما یك دستگاه MRI را دیده باشید، دانسته اید كه طرح اصلی آن به صورت یك استوانه بزرگ می باشد. یك استوانه عادی MRI ، به رغم آنكه مدلهای جدید به سرعت در حال كوچكتر شدن می باشند، در حدود ٣ متر طول،‌ ٢ متر عرض و ٢ متر ارتفاع دارد. یك حفره  افقی سرتاسری  در داخل آهنربا وجود دارد. این حفره، تونل آهنربا نام دارد. بیمار كه به پشت خوابیده است، توسط یك تخت مخصوص به داخل تونل كشیده می شود. اینكه بیمار تا چه مقدار باید به داخل تونل كشیده شود، بدون توجه به این كه از سر یا از پا وارد آن می شود، توسط نوعی تست مشخص می شود. پویشگر های MRI‌ در ابعاد و اشكال گوناگونی یافت می شوند و مدلهای جدیدتر آنها، دارای چندین درجه آزادی در اطراف می باشند؛ كه البته طرح اصلی آنها مشابه است. پویش زمانی می تواند آغاز شود كه قسمتی از بدن كه باید مورد تصویر برداری قرار گیرد، دقیقا هم‌مركز با میدان مغناطیسی قرار گیرد.
در هنگام اعمال تپ هایی از انرژی امواج رادیویی، پویشگر MRI توانایی تفكیك یك نقطه بسیار ریز در بدن بیمار را دارد و در حقیقت این سؤال اساسی را از بافت مورد نظر می پرسد : «شما از كدام نوع بافت هستید؟». این نقطه ممكن است مكعبی به اضلاع نیم میلی متر باشد. سیتم MRI نقطه به نقطه بدن بیمار را پویش می كند و یك نقشه ٢ یا ٣ بعدی از انواع بافت ها را بوجود می آورد و تمام این داده ها را در یك تصویر ٢ بعدی یا مدل ٣ بعدی جمع آوری می نماید.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->
صفحه قبل 1 ... 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به powerpointdl است. || طراح قالب bestblog.ir