تحقیق دنیای حیوانات (صنایع غذایی)

سه شنبه 1 اسفند 1396
5:24
مارال
دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات10
حجم فایل14 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

دنیای حیوانات

اهمیت پرندگان

پرندگان گروه عظیمی از جانوران مهره‌دار را تشكیل می دهند ، به طور تقریب از 8700 گونه پرنده شناخته شده در جهان 491 گونه آن در ایران شناسایی شده اند ، كه از این تعداد حدود 225 گونه در سرزمین ما زندگی و زاد و ولد می كنند . این گونه ها در سطح وسیعی از مناطق خشك و بیابانی ، نواحی جنگلی ، سواحل ، جزایر و دریاچه های كشور پراكنده اند ، تنها با توجه به نقش پرندگان در طبیعت است كه می توان به ارزش وجودی و اهمیت واقعی آنها پی برد . گسترش مطالعات اكولوژیك زمینه و امكانات بسیاری برای آشنایی با نقش ویژه و با اهمیت پرندگان فراهم كرده است ، مطالعه در زمینه كنترل بیماریها و آفات كشاورزی توسط پرندگان اهمیت آنها را دوچندان كرده زیرا بطوریكه آشكار شده ، پرندگان در زمره مهم‌ترین عوامل كنترل كننده آفات نباتی قرار دارند و نمونه های خوبی برای آزمایش و تهیه واكسن می باشند ، همانطور كه پاستور در سال 1880 موفق به تهیه واكسن هایی از طریق مرغ خانگی گردید . پرندگان علاوه بر دانه خواری و نتیجتا كنترل علفهای هرز ناقلین بیماریها و بسیاری از حشرات مضر را نیز كنترل می كنند . ذكر این موضوع ضروری است كه بسیاری از پرندگان دانه‌خوار خساراتی هم به مزارع وارد می كنند ولی بر خلاف تصور عموم حتی اگر شواهد متعددی در مورد نقش زیانبار پرندگان برای محصولات زراعی بیش از آنچه كه موجود است در دست باشد ، باز هم نمی توان از ارزشهای بیشمار آنها چشم پوشید . جنبه های مختلف اهمیت پرندگان باعث شده كه پرنده شناسان و برنامه ریزان منابع طبیعی بكوشند تا اطلاعات خود را در زمینه های علمی ، آموزشی و تفریحی پرندگان هرچه كاملتر كنند تا بتوانند به نحو مطلوب‌تری از این ارزشها به نفع جوامع انسانی بهره‌برداری نمایند

اصل پنجاه قانون اساسی ایران

در ایران ، حفاظت محیط زیست كه نسل امروز و نسلهای بعد باید در آن حیات اجتماعی رو به رشدی

داشته باشند ، وظیفه عمومی تلقی می گردد .از این رو فعالیت های اقتصادی و غیر آن كه با آلودگی محیط زیست یا تخریب غیر قابل جبران آن ملازمه پیدا كند ، ممنوع است . ..

چگونه پرندگان را بشناسیم ؟

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق دستگاه گوارش طیور (جزوه)

سه شنبه 1 اسفند 1396
5:24
مارال
دسته بندیجزوه
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات7
حجم فایل141 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

دستگاه گوارش طیور

  • پیش‌معده (Proventriculus)
  • سنگدان (Gizzard)
  • روده کوچک
  • روده بزرگ یا راست روده (Rectum)

 

 

 

دستگاه گوارش در طیور عمل گرفتن غذا، عبور غذا از مجراى گوارش، هضم و جذب و بالاخره دفع مواد زائد را انجام مى‌دهد دستگاه گوارش از قسمت‌هایى اصلى و اعضاء ضمیمه تشکیل شده است.   

            طیور به‌‌وسیله منقار غذا را مى‌گیرند. منقار شاخى است و عمل لب‌ها را در دام‌هاى پستاندار انجام مى‌دهد. زبان دراز و نوک‌دار مى‌باشد و به‌وسیله عمل خود غذا را به عقب و یا داخل گلو و مرى مى‌راند دهان بدون دندان است.            

            مرى از لوله لاستیک مانندى تشکیل شده است که از دهان تا چینه‌دان امتداد دارد و از چینه‌دان نیز گذشته و به پیش‌معده مى‌رود و در داخل مرى یک عدد غده موکوسى وجود دارد که ترشح آنها سبب سهولت حرکت و رانده شدن غذا مى‌گردد.             

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق دستگاه گوارش نشخوار کنندگان 9ص (جزوه)

سه شنبه 1 اسفند 1396
5:23
مارال
دسته بندیجزوه
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات9
حجم فایل9 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

دستگاه گوارش :

نشخوار Rumination : اگر گوساله در هفته اول زندگی به غذای جامد دسترسی پیدا كند نشخوار در سن 3-2 هفتگی آغاز می گردد.

شروع نشخوار 5/1-5/0 ساعت بعد از خوردن غذا آغاز می گردد.

تعداد و طول نشخوار بستگی به فیبر غذا و اندازه قطعات ونوع غذا دارد و معمولا روزانه 24-4 دوره نشخوار انجام میگیرد كه هر دوره 60-10 دقیقه طول می كشد. در حد میانگین روزانه تا هفت ساعت از وقت دام به نشخوار كردن می گذرد.

آروغRuctation  : بطور تقریبی روزانه حدود 600 لیترگاز تولید می شود كه تقریبا از66 %  CO2 ، 26% CH4 ، 6%  N2 ، 11% H2S  و كمتر از 1%  O2 تشكیل یافته است. تعداد دفعات آروغ  به نوع غذا ومیزان تشكیل گاز بستگی دارد وتعداد آن در جیره ای كه از علوفه خشك تشكیل شده باشد 20-15 باردر ساعت ودر جیره ی علوفه سبز 90-60 بار در ساعت می باشد.

ایجاد آروغ غیر از نوع غذا وابسته به وجود گازهای آزاد ، تحریك رسپتور های ناحیه ی كاردیا و انقباض كیسه ی پشتی شكمبه دارد .

بازگرداندن غذا Regurgitation و استفراغ Vomiting : تخلیه فعال محتویات شكمبه به علت انقباض همزمان پیش معده ها و عضلات شكم در گاو به ندرت اتفاق می افتد كه شاید در اثر انباشتگی شكمبه ،فرم عصبی استونمی (كتوز عصبی)، ضایعات آماسی یا تومری در مدیاستن یا در مری و نگاری صورت می پذیرد.

مدفوع Defication  : گاو روزانه 24-10 بارو تقریبا حدود50-30 كیلوگرم در جمع مدفوع می كند.

قوام مدفوع و میزان خردشدگی ذرات علوفه: مدفوع گاو در حالت نرمال بصورت خمیری است. مدفوعی كه چرب یا همراه موكوس بصورت لایه ای روی آن دیده شود احتمالا در اثر جابجائی شیردان بطرف چپ می باشد. مدفوع كف آلود و آبكی به رنگ قهوه ای مایل به زرد نشانه ای از اسیدوز شكمبه را دارد. از لحاظ میزان خردشدگی ذرات علوفه، مدفوع گاو سالم حاوی فیبرهای علوفه به میزان زیاد و باندازه تقریبی 5/0 سانتیمتر میباشد. وجود قطعات بزرگتر مثلا 2-1 سانت نشانه اختلالی در امر نشخوار یا تخلیه سریع مواد خورده شده از پیش معده می باشد، 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق درجه بندی تخم مرغ ها (صنایع غذایی)

سه شنبه 1 اسفند 1396
5:23
مارال
دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات15
حجم فایل730 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

درجه بندی تخم مرغ ها:

 

 

درجه بندی تخم مرغها بر حسب كیفیت و ظاهر پوسته، سفیده و زرده تعیین میگردد:

1-درجه AA:

*  پوسته: تمیز-فاقد ترك خوردگی-زبر- سفت - بدون بدشكلی و با فرم طبیعی (بیضی شكل و با یك انتهای پهن تر)

* اتاقك هوایی: با عمق كمتر از 3 میلی متر.

* سفیده: با قوام و با اندكی ارتفاع-سفیده غلیظ مشهود است-نسبت سفیده غلیظ از سفیده رقیق بیشتر است.

* زرده: سفت و باقوام است-در مركز سفیده قرار دارد- با لبه های مشخص -غشای ویتلین محكم و سفت است-زرده گرد است.

* شالاز: برجسته ونمایان است.

* نمای پس از شكسته شدن: تخم مرغ سطح كمی را اشغال میكند.

* كهنگی: حداكثر 10 روز.

2-درجه A:

* پوسته: تمیز- فاقد ترك خوردگی- سفت - زبر- بدون بدشكلی و با فرم طبیعی (بیضی شكل و با یك انتهای پهنتر)

* اتاقك هوایی: با عمق كمتر از 6 میلی متر.

* سفیده: با قوام و با اندكی ارتفاع-سفیده غلیظ مشهود است-نسبت سفیده غلیظ از سفیده رقیق بیشتر است. 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

در مورد نژادهای گاو گوشتی که مشهور نیستند بدانیم 10ص (صنایع غذایی)

سه شنبه 1 اسفند 1396
5:23
مارال
دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات10
حجم فایل1.249 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

در مورد نژادهای گاو گوشتی که مشهور نیستند بدانیم

 

● بلان بلوبژ:

در کشورهای بلؤیک و فرانسه وجود دارد و جزٕء نزادهای بومی و مقاوم این کشورهاست و خاصیت ماهیچه مضاعف در این نژادها دیده میشود . رنگ بدن اغلب سفید یکدست یا بلق سیاه وسفید است . وزن گاو بالغ ۱۲۵۰کیلوگرم است ، وزن گوساله هنگام تولد ۴۸ کیلوگرم ، افزایش وزن روزانه به طور متوسط ۱.۵ کیلوگرم در روز است . گوشت این نژاد از کیفیت بسیار عالی برخوردار است و به همین علت قیمت آن از سایر گوشتها گرانتر است . بازدهی لاشه این نژاد ۶۵ تا ۷۰ درصد می باشد .

● نژادهای سنتزی یا آمیخته :

نزادهایی هستند که از تلاقی دو یا چند نژاد با همدیگر به وجود می آیند . چون هر نژاد دارای یک سری ویژگی های منحصر به فرد می باشد و به وسیله آمیخته گری خصوصیات چند نژاد را در یک نژاد جمع می نماییم . در این نژادهای سنتزی نزاد براهمن به عنوان یک پایه پدری استفاده می گردد . اکثر این نژادها از کشور امریکا می باشند .

● برانگوس:

منشاء آن کشور آمریکا می باشد و از تلاقی براهمن و آنگوس می باشد که سه هشتم خصوصیات نژاد براهمن و پنج هشتم خصوصیات نزاد آنگوس را دارا است . رنگ بدن سیاه یکدست می باشد و قابلیت عادت پذیری بالایی به شرایط آب و هوایی را دارد .

● بیف مستر :

منشاء آن آمریکا می باشد در اثر تلاقی سه نژاد شورت هورن یک چهارم ، هرفورد یک چهارم ، و برهمن دو چهارم می باشند اکثراً قرمز یکدست است . 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

در جستجوی توصیه دامپزشک در اسرع وقت باشید (صنایع غذایی)

سه شنبه 1 اسفند 1396
5:23
مارال
دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات4
حجم فایل8 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پیشگفتار

این یک حقیقت مسلم است که دور نگه داشتن گوساله های جوان برای یک شروع خوب دارای مزایایی بعدی می باشد ، این حالت فراهم آوردن هر موقعیتی برای گوساله در هشت هفته اول زندگیش بوسیله سازگاری با رویه های مدیریت صوتی و ارائه جای اسکان مناسب است . در هر حال تلاش برای یافتن آب دزدک با بطری د رخیلی از واحدها عادت شده است ،‌هنگامی که اجرای معیارهای پیشگیرانه باید دستور روز باشد . امهال گلو و مسائل تنفسی از متداول ترین موارد مسأله سلامتی در طول چند ماه اولیه زندگی گوساله می باشند . برای مثال تا اندازه 20 ٪ همه گوساله ها با پاک کردن در چند روز اولیه زندگی شان تحت تأثیر قرار می گیرند و برآورد می شود که مشکل هزینه ای به  اندازه 30 پوند در هر 100 دام گاو و بیش از 70 میلیون پوند برای صنعت .

اینها ترتیب کمبودهایی هستند که شما نمی توانید از عهده آنها برآیید و نه تنها آنها کنترل شیر و مزایای ماهانه را خراب می کنند بلکه نیز از حیث اعتقادی کاربردهای رفاهی غیر قابل محاسبه ای وجود دارد .اطلاعات این کتابچه که شرکت مشاوره ای تحقیقاتی لبنیات و سرویس ملی اطلاعاتی بیماری حیوانات با حمایت مالی MDC‌ گرد آوری شده است ، برای کمک به شما و دامدار شما طراحی شده است . تا به مهارتهای تکنیکهایی که این نقایص 1 کاهش دهند سرعت ببخشند. این همچنین به شما آخرین اطلاعات قانون رفاه اتحادیه اروپا را که در ژانویه سال 1998 معرفی شده است .

دامدار کلید موفقیت

پرورش گاو مهمترین وظیفه واحد لبنیات است و کلید موفقیت آن در دست دامدار شماست . پرورش گاو به عنوان کار ثانویه و یکی از کارهای که می تواند بنی و گردن مناسب شود زمانی که د رحقیقت به میزان مهارت و فداکاری نیاز دارد تلقی شود لذا اطمینان پیدا کنید که شخصی که گوساله ها را می پروراند این اهمیت را در مورد بقیه درک می کند . بطورایدآل همان شخص باید مسئول واحد گوساله بطور روزانه یا شبانه باشد . اغلب پس از آخر هفته یا تعطیلات است که پای گروه کارکنان امدادی به مسائل اتفاق افتاده کشیده می شود لذا آموزش افراد از قبل با دامدار گوساله تان بطور منظم ضروری است .

قبل از توجه به جزئیات موارد عادی مدیریت گوساله اجازه دهید نگاهی به مدیریت گائهای بی شیر در حاملگی در هنگامی كه بر روی مادر گوساله و مقاومت آن در برابر بیماری دارند بیندازیم مدیریت گاوهای بی شیر

یك گاو شیر ده لازم است بمدت 6 تا 8 هفته قبل از اینكه برنامه ریزی شود كه گوساله بزاید برای اطمینان از اینكه پستان **** تولد برای گوساله تازه تولد شده آغوز تولید نماید خشك شود اندام گاو بای مناسب باشد به چاق و در شرایط بین نمره 2.5 تا 3 حفظ شود . در گاوهای گوساله دار كه ببیش از حد تغذیه می شوند هنگام گوساله زاییدن بیش از اندازه چاق می شوند ، در دوران شیردهی اولیه کمتر می خورند و اندوخته بدنی بیشتری ر بحرکت در می آورند و خیلی مستعد ابتلا به بیماریهای متابولیکی مانند کتوز و تب شیری هستند . بنابراین د رگاوهای گوساله دار که در علفزار نگهداری می شوند باید خیلی کم خذیره شود در حالیکه آنهایی که در خانه نگهداری می شوند باید به میزان محدود غذا داده شود یا محتوای انرژی با وارد کردن کاه به برنامه غذایی رقیق شود . ( شکل 1 را ببینید . )

برای اطلاعات بیشتر در تحقیق MDC در کتابچه تمرین شماره 25 مدیریت گاوهای بی شیر و پرهیز از مشکلات زاییدن گوساله را ببینید .

تصویر 1 انرژی نمونه ME ‌ و نیازهای پروتئینی MP  از یک کار 600 کیلو گرمی در طول اواخر دوران شیردهی ، دوره خشک شدن و شیردهی اولیه .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق دانه ذرت جهت تغذیه دام , طیور و آبزیان (صنایع غذایی)

سه شنبه 1 اسفند 1396
5:23
مارال
دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات11
حجم فایل118 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

دانه ذرت  جهت تغذیه دام , طیور و آبزیان

  0 - مقدمه

 دانه ذرت یكی از انواع دانه‏های غلات است كه به واسطه فراوانی نشاسته در آن ارزش غذایی نسبتا زیادی دارد و از این رو در جیره خوراكی دام  و طیور و آبزیان به عنوان ماده اولیه انرژی‏زا به مقدار زیاد مورد استفاده قرار میگیرد . ذرت علاوه بر نشاسته دارای مواد مغذی دیگری مانند مواد پروتئینی , چربی , ویتامین و املاح نیز می‏باشد .

  1 - هدف

 هدف از تدوین این استاندارد , تعیین ویژگیها , درجه بندی , بسته بندی , نشانه گذاری , نمونه برداری , روش‏های آزمون و انبارداری دانه ذرت جهت تغذیه دام و طیور و آبزیان می‏باشد .

  2 - دامنه كاربرد

 این استاندارد در مورد  دانه ذرت كه برای تغذیه دام , طیور و آبزیان مصرف می‏شود , كاربرد دارد .

  3 - تعریف

 دانه ذرت از گیاه Zea. Mäis از خانواده غلات (Graminea) بوده و دارای ارقام مختلفی است كه مهمترین آنها به شرح زیر می‏باشد :

 3 - 1 - ذرت دندان اسبی (Zea. Mäis  indentata) كه Dent Corn  نیز نامیده می‏شود .

 3 - 2 - ذرت آردی ( نرم ) (Zea. Mäis amylacia)   كه Flour Corn نیز نامیده می‏شود .

 3 - 3 - ذرت مومی   (Zea. Mäis Ceratina)   كه رقمی از ذرت دندان اسبی است و Waxy corn نیز نامیده می‏شود .

 3 - 4 - ذرت خشن   (Zea. Mäis indurata)   كه Flint Corn نیز نامیده می‏شود .

 3 - 5 - ذرت شیرین (Zea. Mäis  Sacchrata) كه Sweet Corn نیز نامیده می‏شود .

 3 - 6 - ذرت آجیلی (Zea. Mäis Everata)    كه  Pop Corn  نیز نامیده می‏شود .

  4 - واژه‏ها و اصطلاحات

 4 - 1 - دانه‏های انواع دیگر ذرت :

 دانه‏های انواع یا ارقام دیگر ذرت به دانه هایی گفته می‏شود كه از لحاظ نوع و رقم غیر از ذرت مورد نظر باشد .

 4 - 2 - دانه‏های سایر غلات :

 به دانه هایی از قبیل گندم , جو , یولاف ( جودوسر )، ارزن , چاودار , برنج , ذرت خوشه‏ای و غیره گفته می‏شود .

 4 - 3 - بذر علف‏های هرز :

 بذر علف‏های هرز , بذرهای مختلفی هستند كه در مزارع یافت می‏شوند و ممكن است با ذرت مخلوط گردند . 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق دامهای شیری 115 ص (صنایع غذایی)

سه شنبه 1 اسفند 1396
5:23
مارال
دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات115
حجم فایل84 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

مقدمه

 دامهای شیری  را می توان  کار آمدترین  تبدیل کنندهای  علوفه و گیاهان به مواد غذایی  مورد احتیاج  انسان ها نامید که شیر  تولیدی  توسط  آن ها جزو  ارزانترین  منابع پروتئین  انسان ها می باشد.(8)  یکی از بیماریهای  که باعث بروز مشکلات زیادی  در سطح گله های گاو شیری شده  و بر کمیت و کیفیت شیر تولیدی  تاثیر می گذارد  بیماری ورم پستان  می باشد . این  بیماری را می توان در بیشتر تلیسه ها  و همچنین گاوهای شیری  ردیابی  نمود. بطوریکه  در بعضی از  گزارشات  آمده  حدود %70 تلیسه ها   در اولین زایش  به این بیماری  مبتلا هستند .  طبق آمار های  ارائه شده  حدود %50   تلیسه ها  در زمان  گوسالگی و حدود 6 ماهگی  به بیماری ورم  پستان  مبتلا می شوند  که این امر در نهایت  باعث  آسیب  به بافت غدد ترشح  کننده شیر و پستان  می گردد.(3-41)

 با توجه به میزان  شیوع وسیع این  بیماری کنترل  و پیشگیری  از این بیماری  اهمیت بسیار زیادی  دارد . برای کنترل و پیشگیری  از بیماری ورم پستان  باید در مورد دام های  جدیدی  که به گله  وارد می شوند،  دقت لازم  را مبذول نمود  تا از ورود  کانون های جدید  آلودگی  به گله جلوگیری  شود همچنین  باید سریعاً  نسبت به شناسایی  و درمان دام های  در گیر  اقدام نمود و با استفاده  از روش های کنترلی  میزان بروز بیماری را  در گله کنترل نمود . در حال حاضر  نسبت به جلوگیری  از ابتلا به بیماری  ورم پستان  و درمان آن  در تلیسه هایی  که وارد گله می شوند  توجه بسیار کمی  می گردد . مطالعات  اخیر بیان کننده این مطلب هستند  که تلیسه ها به عنوان یکی از مهمترین منابع افزایش  موارد ابتلاء  به بیماری ورم  پستان  وبطور کلی افزایش سطح  آلودگی  به این بیماری  مطرح هستند  که این  امر در نهایت می تواند باعث  کاهش تولید  شیر وافزایش SCC [1]  شیر تولیدی گردد.

 ورم پستان  پر هزینه ترین  بیماری در صنعت گاو شیری می باشد  و با وجود تلاش های بسیاری  که برای کنترل  و پیشگیری از این  بیماری به عمل آمده ،  این بیماری هنوز  یکی از  مهمترین معضلات  و مشکلات درصنعت تولید شیر است .  به عنوان مثال در آمریکا  حدود 8 میلیون  دام در سال علائم  این بیماری  را نشان می دهند که حدود 8000  راس دام در سال بدلیل  شوک و مسائل ناشی از  این بیماری می میرند . بطوریکه این بیماری در سال 7/1 میلیون  دلار  به صنعت دامداری  آمریکا ضرر می رساند  که حدود %70  این ضرر بدلیل فرم تحت بالینی  بیماری می باشد  که باعث  می شود  علیرغم  ظاهر سالم شیر و پستان ها  کاهش تولید  و کیفیت بوجود آید . در کنار آن  شیر دور ریخته  شده هم  مبلغ هنگفتی  را بخود اختصاص می دهد . در صورتیکه  هزینه دام های حذف شده  و مرده ( بدلیل بیماری )و دامپزشک  و درمان را هم به این هزینه اضافه  شود این بیماری در سال حدود 12  میلیون دلار  را به صنعت دامداری  آمریکا ضرر می رساند  و می توان گفت  که این بیماری  بطور متوسط  باعث صرف  هزینه 200 دلار به ازاء هر راس  دام بیمار می گردد. (7-22-4)

  با توجه به این مطلب  که در اکثر کشورهای  دنیا زمان  و هزینه ای  که صرف تولید شیر  با کیفیت بالا می گردد تقریباً  برابر با هزینه  و زمانی است  که برای تولید  شیر با کیفیت  پایین صرف می شود  ، اگر دامپروران  ، دامپشکان و  مدیران گله  از راه ها و  علل بروز  بیماری ورم پستان  در گله آگاهی  کافی داشته باشند  بهترین وضرورین راه های کنترل  این بیماری  را اعمال خواهند نمود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کلیات

فصل اول

 هدف

 هدف از انجام   این پژوهش  بررسی تاثیر  درمان آنتی بیوتیکی  به دو روش تزریق  داخل پستانی  به تنهایی و یا همراه  با درمان  عمومی در کاهش  شیوع ورم پستان در تلیسه ها می باشد .

ورم  پستان  با سایر بیماری های  گاوشیری  تفاوت دارد بطوریکه  در موارد  انفرادی چهره های مختلفی از بیماری را می توان مشاهده کرد ، از موارد خفیف  که هیچگونه نشانه قابل مشاهده ای  وجود ندارد تا موارد بسیار شدید که حتی ممکن است  سبب مر گر  حیوان گردد . دلیل آن این امر است   که در  بیماری ورم پستان  فاکتورهای  متعددی دخیل هستند  و پاتوژن های  مختلفی  باعث بروز این بیماری  می شوند که همین امر باعث  ایجاد چهره های  مختلف بیماری  می شود. تاکنون  بیش از 140 نوع ارگانیسم  شناخته شده  که در ایجاد  این بیماری نقش دارند . با توجه به طیف وسیع  پاتوژن  های مولد بیماری  و نیز آلودگی  محیطی و دائمی  که وجود دارد  این بیماری  قابل ریشه کن شدن نمی باشد . همچنین  واکسنی  هم نمی توان ساخت  که بر علیه تمام پاتوژن  های مولد  بیماری موثر باشد .

  بیماری ورم پستان  محصول تداخل  یکسری  عوامل می باشد   که این عوامل در مجموع  می توانند باعث ایجاد ورم  پستان شوند.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق دامداری 200 راسی هلشتاین 50 ص (صنایع غذایی)

سه شنبه 1 اسفند 1396
5:22
مارال
دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات50
حجم فایل27 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

كلیات

ایجاد طرحی كه عبارت است از یك واحد دامداری 200 راسی كه از نژاد شیری هلشتاین می باشد . برای ایجاد طرح احتیاج به ساختمان و تاسیسات نگهداری و پرورش گاوهای شیری و مذكور و نتایج حاصله با مشخصاتی كه ذكر خواهد شد.

مجری طرح

طرح پیشنهادی بوسیله یكی از دانشجویان رشته دامپروری به مورد اجرا گذاشته می شود . وی با استفاده از اطلاعات و كمك تجارب بزرگان در زمینه طرح قادر خواهد بود مدیریت را اعمال نماید و در این پروژه موفق باشد.

بازار فروش :

به علت اینكه مشهد یكی از شهرهای بزرگ محسوب می شود مصرف مواد لبنی در آن بالا می باشد . لذا فروش محصولات بدست آمده همیشه در كارخانه شیر مورد مصرف و به بازار عرضه می شود .

محل اجرای پژوهش

پس از بررسی های لازم جهت انجام این پژوهش گاوداری موقوفات ملك وابسته به آستان قدس رضوی انتخاب گردید. گاوداری موقوفات ملك یك واحد شیری صنعتی با بیش از 200 راس گاو است. این گاوداری در سال 1379 هجری شمسی توسط آستان قدس رضوی خریداری شده و در جاده اسفراین به بجنورد واقع شده است. سیستم نگهداری گاوها نیمه باز و تمامی گاوها از نژاد هلشتاین هستند.

تهیه مواد اولیه

برای انجام این آزمایش پروبیوتیك مورد نیاز از كارخانه كانادائی –LALLEMAND ANLMAL MUTRITION تهیه گردید. این محصول به صورت گرانوله و خشك بوده و هر گرم آن مطابق اطلاعات ارائه شده از كارخانه سازنده، حاوی billion 20 سلول زنده مخمر (saccharomyces cerevisiae CNCM1-1079) است كه به نام تجاری BIOTAL SB20 به بازار ارائه شده است.

انتخاب دام های آزمایشی

این پژوهش به روی 45 راس گوساله هلشتاین نوزاد از بدو تولد كه به صورت تصادفی در سه گروه 15 راسی قرار گرفتند انجام شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تغذیه گوساله های نوزاد

گوساله ها پس از زایش طی 6 ساعت اول 2-3 بار به مقدار 10% وزن بدن آغوز دریافت می كنند پس باشد تازه گاو، دو وعده در روز به میزان 10% وزن بدن تغذیه می شوند. گوساله ها از سن 3 روزگی به كنسانتره شروع كنند، تازه به صورت آزاد دسترسی داشتند. آب از روز دوم بصورت آزاد در اختیار گوساله ها قرار گرفت. شیر خشك از روز بیستم دو وعده در روز به میزان gr350 در هر وعده در اختیار گوساله ها قرار گرفت.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق داروهای دامپزشکی (صنایع غذایی)

سه شنبه 1 اسفند 1396
5:22
مارال
دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات4
حجم فایل5 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

.پیشگیری از بیماریها و واکسیناسیون مداوم طبق جدول بر روی دام و طیور

2. قرنطینه:  ایجاد لیست های قرنطینه در ورود و خروج شهر واستانها و نظارت بر روی کل فراورده های دامیو طیور و دام زنده

3. نظارت بر بهداشت فراورده های دامی وطیور در داخل شهرها

4. نظارت بر نحوه کشتار و کشتارگاهها، نظارت بر آزمایشگاه های کلینیکی

5. تست بروسلوز و آزمایشات انگلی

6. آموزش با نخستین کلاسها و کنفرانسها و همایشها و... به دامداری ها و سایز واحد های فراورده های دامی

7. نظارت بر تمام کلینیک های خصوصی دامپزشکی و خواستن گزارش در هر ماه

8. تهیه دفتر چه هایی برای دامداران برای تهیه وام برای آنها که درآن دفترچه تاریخ زدن واکسن نوشته و توسط واکسیناسیور یا دکتر مهر زده می شود .

9. نظارت بر تمام کشتارگاهها و سایر موسسات وابسته به آن و سایر کارخانه هایی که وابسته به فراورده های دامی هستند مانند کالباس ها و سوسیس سازی ها.

 

 

 

 

 

 

 

آزمایشات میکروبی:

خصوص کلی آزمایشات معمول انجام می دهد و آزمایشگاه اداره  تعطیل و آزمایشات معمول اداره را انجام می دهد. مسئول طیور نیشابور یکسری وظیفه دارد و نمونه برداری از طیور نیشابور و بررسی می کند تست رزبنگال بعد انجام می دهد و برای عموم مردم ازمایش انجام نمی دهد.

 آزمایشگاه خصوصی

1) آنالیز مواد غذایی: مواد غذایی مصرف شده در گاوداری کیفیت متفاوتی دارد و تجار قاطی میکند و قلابی هستند. ترکیب مواد غذایی از چه چیزی تشکیل شده از جمله آب چربی پروتئین و به صورت نمودار به انها می دهد.

2) کارهای میکروبی:

از جمله نمونه شیر نمونه های میکروبی انجام می دهد. تست TC میزان پروتئین شیر و ...

3) نمونه های طیور در صورت وجود عفونت کشت میکروبی انجام می شود.

4) تشخیص نوع جوجه های یکروزه بر حسب وجود St,SP, ms ,mg

5) تست بروسلفر و غیره

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->
صفحه قبل 1 ... 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به powerpointdl است. || طراح قالب bestblog.ir