تحقیق در مورداستفاده دوباره از ضایعات کشتارگاه ها در صنایع (دام و طیور)

سه شنبه 1 اسفند 1396
3:39
مارال
دسته بندیدام و طیور
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات16
حجم فایل14 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقالهمورد استفاده قرار گیرد

فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)

تعداد صفحات: 16

تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد

سر فصل ها:

  • مقدمه
  • روده
  • شرت یا طبقه بندی روده
  • بسته بندی روده
  • پوست
  • روغن خوراكی
  • آلایش كشتاری خوراك در دام
  • علمیات تبدیل ضایعات
  • پودر استخوان

 

دید اجمالی :

در حال حاض65ر در بیشتر كشتارگاههای صنعتی بخشی از منابع سود آوری این تاسیسات قسمت صنایع جنبی كشتارگاه و استفاده از مواد حاصل از كشتار دام می باشد. از نظر اقتصادی بر این عقیده هستند كه سودی كه از این بخش حاصل می گردد به مراتب بیشتر از بخش كشتار دام و تولید گوشت می باشد. كه می تواند در بالانس هزینه ها وسود سالانه نقش موثر داشته باشد زیرا در بسیاری از موارد هزینه های كشتار دام و آماده سازی گوشت به مراتب بیشتر از هزینه دریافت شده به ازای واحد آن می باشد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق در موردعلوفه كلزا در تغدیه دام (دام و طیور)

سه شنبه 1 اسفند 1396
3:39
مارال
دسته بندیدام و طیور
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات15
حجم فایل14 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقالهمورد استفاده قرار گیرد

فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)

تعداد صفحات: 15

تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد

سر فصل ها:

  • مقدمه
  • علوفه كلزا
  • تركیبات شیمیایی و مسمومیت های ناشی از مصرف علوفه خانواده براسیكا
  • Brassica rapa
  • منابع

 

دید اجمالی :

با افزایش روز افزون جمعیت ،توسعه دامداری ها وبهبود وضعیت تغذیه مردم نیاز به منابع جدید غذایی خصوصاً چربی ها و پروتئین های گیاهی بیشتر احساس میشود در همین راستا جهت تغذیه علوفه دام ، تحقیقات گسترده ای در زمینه زراعت كلزا شروع شده ،و كشورهای چین، فرانسه، انگلستان، هندو كانادا پیشگامان كشت و توسعه كلزا می باشند . ارقام اولیه كلزا به علت داشتن "اسید اوراسیك" در روغن و گلوكزینولیتهای سمی در كنجاله كمتر مورد استفاده قرار می گرفت . اما هم اكنون ارقام یك صفردو صفر كه در ارقام سه صفر اسید اوراسیك كمتر از دو درصد و گلو كزینولیتهای سمی كنجاله به 18 تا 30 میكرو مول در هر گرم كنجاله رسیده است ، برای تهیه علوفه دام مناسب می باشند . استان گلستان با سطح زیر كشت حدود 35 هزار هكتار ، یكی از قطبهای تولید محصول كلزا در كل دانه های روغنی كشور می باشد و با كاهش سطح زیركشت پنبه ، امید است با تولید علوفه كلزا به صورت علوفه كنجاله سبز یا سیلویی تا حدودی مشكلات دامداران برطرف شود .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق در موردگزارش کار دستگاه جوجه کشی (دام و طیور)

سه شنبه 1 اسفند 1396
3:39
مارال
دسته بندیدام و طیور
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات11
حجم فایل10 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقالهمورد استفاده قرار گیرد

فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)

تعداد صفحات: 11

تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد

سر فصل ها:

  • فهرست
  • شستشوی سالن و آماده كردن محیط:
  • خواباندن تخم مرغها در سینی لستر
  • نظارت در طی دوره انكوباسیون و فعالیتهای روزانه:
  • نحوه كندلینك (نطفه یابی)
  • عواملی كه باعث جوجه درآوری و تلفات در طی دوره شده است.

 

دید اجمالی :

قبل از هر چیز می بایستی محیطی كه می خواستیم كار جوجه كشی را انجام بدهیم عاری از میكروب و گرد و خاك باشد به همین جهت پس از برداشتن وسایل اضافی از محیط شست و شو با فشار آب انجام گرفت و پس از آن تمامی دستگاهها در محل های مورد نظر كار گذاشته شدند تا درمرحله بعد نوبت به گاز دادن محیط برسد كه روش كار به این صورت بود كه تركیب فرمالین و پرمنگنات آماده بر خلاف پرمنگنات و فرمالینی كه توسط خود افراد حل می شود به این صورت بود كه برعكس آن روش انجام شود و طبق دستور شركت سازنده پودر آماده بر روی محلول ضد عفونی ریخته شد و محیط تا 24 دود داده شد (قبل از دود دادن تمام درزهای موجود در محیط گرفته شده بود و درهای تمام دستگاهها به همراه دستگاه شاهد باز مانده بودند تا دود حاصل داخل دستگاهها را نیز ضد عفونی كند) نیم ساعت قبل از اینكه در محیط باز شود تخم مرغها به محیط انتقال داده شدند تا آنها نیز ضد عفونی شوند و بدین ترتیب مراحل ضد عفونی به پایان رسید.

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق در موردانواع روشهای پرواربندی (دام و طیور)

سه شنبه 1 اسفند 1396
3:39
مارال
دسته بندیدام و طیور
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات7
حجم فایل52 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقالهمورد استفاده قرار گیرد

فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)

تعداد صفحات: 7

تصویر:این فایل دارای تصویر می باشد

سر فصل ها:

  • مقدمه
  • مقدمات پروار بندی
  • نکات قابل توجه در زمان حمل و نقل
  • نکات قابل توجه در زمان پروار بندی
  • انواع روشهای پروار بندی
  • پروار گوسفندان جوان
  • پروار بندی گوسفندان پیر
  • منبع

 

دید اجمالی :

پروار بندی زمانی اهمیت پیدا می کند که بهران میزان گوشت مطرح می شود
پروار بندی روش عملی برای بالا بردن میزان تولید گوشت کشورمی باشد.
زمان نامناسب کشتاریکی از دلایل مهم کاهش میزان گوشت کشور می باشد » کشتار باید زمانی صورت گیرد که بره ها به حداکثر رشد و ظرفیت تولید رسیده باشند « که کشتار بره های کم سن وسال وکم وزن باعث کاهش ظرفیت تولید گوست می شوند .
تقاضای مصرف کنندگان همچنان در حال افزایش است ولی هنوز کار چندانی برای تولید گوشت و این تقاضا ها نشده است.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق در موردنقش پرتئینها در طیور و جیرهی غذایی انها (دام و طیور)

سه شنبه 1 اسفند 1396
3:39
مارال
دسته بندیدام و طیور
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات66
حجم فایل36 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقالهمورد استفاده قرار گیرد

فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)

تعداد صفحات: 66

تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد

سر فصل ها:

  • پروتئینها و اسید آمینه
  • طبقه بندی پروتئینها : پروتئینهای كروی ، پروتئینهای ریشه ای ، پروتئینهای مركب
  • تقسیم بندی پروتئینها از نظر منشأ و منبع  گیاهی و حیوانی
  • ساختمان شیمیایی اسیدهای آمینه و پروتئینها
  • ساختمان پروتئین و پروتئین سازی
  • خواص پروتئینها و اسیدهای آمینه
  • تجزیه اسیدهای آمینه
  • هضم و جذب پروتئینها تعادل نیتروژن
  • مقایسه پروتئینهای گیاهی و حیوانی در تغذیه طیور
  • گیاهان به عنوان منابع اصلی پروتئینها
  • نیازحیوان به اسیدهای آمینه (احتیاجات اسید آمینه ای مرغ )
  • عوامل مؤثر بر احتیاجات اسیدآمینه ای

 

  • اسیدهای آمینه مصنوعی
  • اثر ازدیاد اسیدهای آمینه در جیره
  • ارزش بیولوژیك پروتئین برای مرغ
  • تغذیه پروتئین و اسیدهای آمینه در طیور
  • تنظیم میزان پروتئین جیره در رابطه با انرژی آن
  • پروتئینها و خاصیت جوجه درآوری
  • عوارض و علائم ازدیاد و كمبود پروتئین یا اسیدهای آمینه ضروری
  • احتیاجات روزانه پروتئین جوجه های در حال رشد
  • احتیاجات روزانه پروتئین و اسیدهای آمینه به كمك مقادیر ذخیره شده یا استفاده شده توسط مرغ در روز
  • احتیاجات پروتئینی نیمچه های در حال رشد لگهورن سفید
  • احتیاجات پروتئینی مرغان تخمگذار و اثرات فاكتورها جهت مصرف خوراك و پروتئین مورد نیاز
  • دلایل ممكن برای پایین آمردن راندمان استفاده از پروتئین بوسیله مرغان تخمگذار
  • احتیاجات روزانه پروتئین یك مرغ لگهورن تاج ساده در دو مرحله تخمگذاری
  • احتیاجات اسید آمینه ای جیره های جوجه گوشتی
  • احتیاجات اسید آمینه ای مرغ
  • پروتئین در جیره های جوجه های گوشتی
  • احتیاجات اسیدآمینه ای مرغ

دید اجمالی :

 

نام پروتئین از كلمه یونانی پروتیوز ، به معنی اول یا اهمیت اولیه ، توسط برزلیوس پیشنهاد شد . این كلمه ، كلمه مناسبی است زیرا این تركیب پیچیده ، مركب از اسیدهای آمینه در تمام سلولها یافت شده و در اغلب واكنشهای شیمیایی حیاتی موجود در سوخت و ساز گیاه و حیوان دخالت دارد .

گرچه غالباً به تمام پروتئینهای یك حیوان یا ماده غذایی روی هم رفته پروتئین گفته میشود هر پروتئینی با پروتئینهای دیگر متفاوت است . توالی خاص اسیدهای آمینه و چگونگی ارتباط رشته های آنها به یكدیگر ، خصوصیات فیزیكی و شیمیایی هر پروتئین و در نتیجه عمل بیولوژیكی آن را مشخص می سازد .

قسمتهای مهم بافتهای نرم بدن مثل ماهیچه ها ، بافتهای پیوندی ، كولاژن ، پوست ، مو ، سم ، پرها ، ناخنها و قسمتهای شاخیمنقار در پرندگان را پروتئین تشكیل می دهند .  پروتئینهای خون چون آلبومینها و گلوبولینها كه در تنظیم فشار اسنری دخالت دارند منبعی از اسیدهای آمینه اند و وظایف متعدد دیگری را به عهده دارند .

 

 

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق در موردپودر شفیره كرم ابریشم و ارزش غذایی ان برای مصرف حیوانات (دام و طیور)

سه شنبه 1 اسفند 1396
3:39
مارال
دسته بندیدام و طیور
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات12
حجم فایل14 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقالهمورد استفاده قرار گیرد

فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)

تعداد صفحات:12

تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد

سر فصل ها:

دید اجمالی :

پودر شفیره كرم ابریشم یك خوراك پروتئینی غیرمتداول برای حیوانات بوده كه به‎عنوان یك محصول فرعی پس از جدا كردن رشته‎های ابریشم از پیله بدست می‎آید. همانطور كه در تحقیقات نشان‎داده شده، به نظر می‎رسد كه ارزش‎غذایی آن محدود باشد.

منشاء اولیه پرورش كرم ابریشم كشور چین بوده و بیش از 5000 سال قدمت دارد. كشورهای اصلی تولیدكننده ابریشم شامل چین(5/57% از تولید جهانی)، ژاپن(2/13%)، هند(3/10)، كره جنوبی(4/5%) و تایلند(1/2%) می‎باشد.

        معمول‎ترین گونه برای تولید تجاری ابریشم، كرم ابریشم درخت توت یا Bmbyx moriاز زیر شاخه جانوران بند پا یا Tracheata است. كرم پروانه ابریشم عمدتاً از برگ‎های درخت توت تغذیه می‎كند. توت سفید یا Morus alba از خانواده Moraceae متداول‎ترین نوع درخت توت در كشور ژاپن است. این خانواده شامل بیش از هزار گونه می‎باشد.

 

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق در موردمدیریت بستر در سالنهای پرورش جوجه های گوشتی (دام و طیور)

سه شنبه 1 اسفند 1396
3:38
مارال
دسته بندیدام و طیور
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات8
حجم فایل9 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقالهمورد استفاده قرار گیرد

فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)

تعداد صفحات:8

تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد

سر فصل ها:

  • مقدمه
  • مدفوع خیس
  • مواد غذایی كپك زده
  • بیماریها
  • كنترل شرایط مدیریتی و كاركرد تجهیزات سالن
  • جنس مواد تشكیل دهنده بستر
  • نتیجه گیری
  • منابع

دید اجمالی :

از اصلی ترین عوامل موثر برای دستیابی به حداكثر تولید اقتصادی، مدیریت پارامترهای محیطی و بخصوص مدیریت یستر در سالن پرورش می باشد. چرا كه وجود بستر مناسب خود حكایت از مناسب بودن شرایط محیطی در سالن دارد. بطور كلی بستر به مخلوطی از فضولات دفعی طیور وكاه و كلش كه در در ابتدای دوره در سالن پرورش پخش شده، اطلاق می شود. هر دو عامل تهویه و وضعیت حرارتی سالن، از جمله فاكتورهای بحرانی هستند كه دائما باید توسط پرورش دهندگان كنترل شوند. به عنوان مثال اگر رطوبت سالن به دقت تحت نظارت قرار نگیرد، بستر موجود در سالن خیس شده و سطح لغرنده و چسبناكی را بوجود خواهد گرفت كه اصطلاحا Caked litterنامیده می شود. در چنین وضعیتی، بستر به سادگی از آب اشباع شده و به آب به حالت راكد در سالن می ایستد. یكی چنین بستر مرطوبی عمدتا در سالنهایی كه از آبخوریهای فنجانی و قطره ای استفاده می كنند، دقیقا در نزدیكی محل آبخوری به وفور مشاهده می شود.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق در موردغنی سازی تخم مرغ با استفاده از رنگدانه های طبیعی (دام و طیور)

سه شنبه 1 اسفند 1396
3:38
مارال
دسته بندیدام و طیور
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات10
حجم فایل10 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقالهمورد استفاده قرار گیرد

فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)

تعداد صفحات: 10

تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد

سر فصل ها:

 

دید اجمالی :

صنعت تولید تخم مرغ همواره به عنوان یک صنعت تولیدی بی نظیر در دنیا مطرح بوده است. در حال حاضر دو رویکرد مختلف عمومی و اختصاصی در ارتباط با صنعت تولید تخم مرغ وجود دارد. در رویکرد عمومی، تخم مرغ به عنوان یک کنسرو طبیعی و غنی از پروتئین، انواع ویتامین ها و املاح معدنی مطرح می باشد که برای مصرف کنندگان  همواره قابل دسترس، ارزان قیمت و سهل الوصول بوده است.

در طول 30 سال گذشته مصرف تخم مرغ در جهان با نوسانات مختلفی روبرو بوده است. دلیل کاهش مصرف تخم مرغ در طول این سال ها، به تصور منفی مرتبط با میزان بالای کلسترول تخم مرغ (195 الی 250 میلی گرم به ازاء هر تخم مرغ) و ارتباط این ماده با بروز بیماری های قلبی – عروقی مربوط بوده است. این تبلیغات سوء موجب گردید که که محققین تغذیه مطالعات وسیع و دامنه داری را در این ارتباط آغاز نمایند و میلیون ها دلار را صرف شناخت ارتباط واقعی بین کلسترول تخم مرغ و بروز بیماری های قلبی – عروقی بنمایند. 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق در مورداستفاده از پروبیوتیك ها درتغذیه طیور (دام و طیور)

سه شنبه 1 اسفند 1396
3:38
مارال
دسته بندیدام و طیور
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات5
حجم فایل8 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقالهمورد استفاده قرار گیرد

فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)

تعداد صفحات: 5

تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد

سر فصل ها:

  • مكانیسم های اثر پروبیوتیك ها

دید اجمالی :

میكروفلورطبیعی دستگاه گوارش شامل بیش از 400 گونه ازانواع میكروارگانیسم های مختلف می باشد كه جمعیتی  بالغ بر1014 جرم زنده را تشكیل میدهند. حضور این جمعیت كثیر از میكروارگانیسم ها به دلایل زیر برای میزبان ضروری است :

1. كمك به فرآیندهضم مواد غذایی

2. كمك به سنتز و جذب ویتامین ها و مواد معدنی

3. تجزیه سلولز و سایر پلی ساكاریدها

4. تحریك سیستم ایمنی

جمعیت میكـروفلـورطبیـعی روده تحت تاثیـرعوامل مختلفی نظیـر بروز بیماریهای معدی –روده ای ، تغییـرات جیره غذایی، استفاده ازآنتی بیوتیك ها جهت درمان بیماریها،كمبود تغذیه ای، مسافرت (حمل و نقل)، تراكم بالای گله، سن، واكسیناسیون و استرس دستخوش تغییراتی میگردد.

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق در مورداحداث سالن مرغداری وتاسیسات آن (دام و طیور)

سه شنبه 1 اسفند 1396
3:38
مارال
دسته بندیدام و طیور
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات24
حجم فایل20 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقالهمورد استفاده قرار گیرد

فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)

تعداد صفحات: 24

تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد

سر فصل ها:

  • مقدمه
  • شکل ساختما ن
  • روش های پاک سازی سالن مرغداری
  • اهداف
  • طراحی سالن های مرغداری
  • روش کار
  • کنترل حشرات
  • گردگیری
  • خارج کردن تجهیزات
  • تخلیه بستر
  • دفع بستر
  • شستشو
  • سیستم آبخوری
  • سیستم دانخوری
  • تعمیرات و نگهداری
  • ضد عفونی
  • گازدهی توسط گاز فرمالین
  • پاک سازی محوطه خارجی سالن

 

دید اجمالی :

ساختمانهای مرغداری بایستی به طریقی ساخته شوند که در زمستان گرم ودر تابستان خنک باشد . رعایت اصول صحیح ساختمان وعایق بندی سقف ودیوارها ووجود دستگاههای تهویه مناسب از تراکم رطوبت جلوگیری می کند و مانع مرطوب شدن بستر شده به ترتیب از شیوع بیماریهای انگلی ازجمله کوکسیدوز جلوگیری به عمل  می آورد .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->
صفحه قبل 1 ... 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به powerpointdl است. || طراح قالب bestblog.ir