طرح تاسیس مدرسه 2 زبانه (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 30 بهمن 1396
4:55
مارال
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات86
حجم فایل722 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

 

پیشگفتار

اندیشه مشارکت مردم درضمن برخورداری ازپشتوانه های متین درآموزشهای درسی در دوران ابتدائی و راهنمائی امری پذیرفته شده در مدیریت جامعه کنونی که همواره باپیچیدگی روبه افزایش است به شمارمی آید.

بر خلاف آنچه درتصوراولیه به نظرمی آیدشرکت دادن افراد درسرنوشت خویش نه لطف ومحبت و موهبتی است که دولت هابه مردم عطا می کنند ونه منت گذاشتن برگردن آنان است بلکه حق آنان وضرورت جامعه است .

درجهان امروزتوسعه درابعادمختلف آن هدف اصلی سیاستگذارای هاوبرنامه ریزی دولت هاست نیروی انسانی متخصص ازجمله عوامل اصلی توسعه پایداراست .

ارائه آموزش های عمومی ونیمه تخصصی به  افراد  7 تا 19 ساله کشورهدف اصلی نظام آموزش و پرورش کشورهاست ازلحاظ کمی بااحتساب هیجده ونیم ملیون نفردانش آموز اولیای آنهاوهم چنین یک ملیون نفرمعلمان وسایردست اندرکاران نظام آموزشی  بیش ازدوسوم ازجمعیت کشورما به طور مستقیم یاغیرمستقیم باآموزش وپرورش سروکاردارند.به همین دلیل ازجمله ویژگی های سازمان آموزش وپرورش ومدیریت آن حضور گسترده  وفراگیرآن  به صورت مدرسه وآموزشگاه درسطح جامعه واقصی نقاط مملکت است .ازلحاظ کیفی باتوجه به نقشی که آموزش وپرورش درتوسعه و بهروزی فردی واجتماعی افرادداردجامعه نسبت به اهداف آموزش وپرورش وچگونگی تحقق آنهاحساسیت واهمیت خاصی قائل است لذادراهمیت آموزش وپرورش  گفته شده که اگرمی خواهید جامعه ای را اصلاح کنید ابتدا آموزش و پرورش آن را اصلاح کنید و چنانچه می خواهید آموزش و پرورش را اصلاح کنیدابتدا مدیریت آن را اصلاح کنید.

مدیریت مدرسه محوریاتصمیم گیری مشارکتی ازویژگی های بارزنظام آموزشی دردهه اخیربه شمارمی رود. این مهم به ویژه درکشورهای پیشرفته جهان دگرگونی های مهمی درروش های اداره وراهبری مراکز آموزشی وآموزشگاهی به وجودآورده است .آشنایی بااین شیوه ها رهبران آموزشی وآموزشگاهی راقادرمی سازد تا تب رهبری سازمان خودرا بسنجد و به عنوان قطب نمای علمی حرکت خودراازبرنامه روزی به برنامه ریزی تغییر داده وهم چنین به رفع ابهامات عملکرد بپردازد درنتیجه اهداف ورسالت های مدارس رامحقق سازند .

مدرسه محوری به این امر اشاره داردکه درفرآیندتصمیم گیری  جامع وفراگیرهمه اعضای گروه به طوربرابر شرکت داشته باشندلازم است اقتدارگروههایی که درمدرسه تصمیم گیری می کنند بوسیله سطوح سازمانی و سلسله مراتب آن حمایت شود و مورد احترام قرارگیرد. دراین تحقیق برآنیم با ارائه مدیریت مدرسه محوربه ترتیب تعاریف ومفاهیم اهداف مفروضه های اساسی ، الگوها ،ملاحظات اساسی مدیریت مدرسه محور،تحلیل وتبیین شودودرپایان نیزبه جمع  بندی نتایج بپردازیم.

کوشش برای تصمیم گیری درآموزش وپرورش به عنوان محوراصلاحات امری جدید نیست .تاریخچه تمرکززدایی درآموزش وپرورش فرازونشیب هایی داشته ولی هیچگاه  متوقف نشده است .دراین زمینه مالن ،اوگاوا و کرانز می گویندپیشنهاد تفویض اختیارتصمیم گیری ازمناطق آموزش وپرورش به مدارس وپیشنهادتوزیع اختیارات تصمیم گیری به شورایی مرکب مدیرمدرسه ،اولیای دانش آموزان وشهروندان محلی طی دهه های متوالی  مکرراً به تصویب رسیده به اجرادرآمده متوقف یالغوشده مجدداًبه تصویب رسیده است واجرانشده است . درروندتمرکززدایی درآموزش و پرورش  ابتداعدم تمرکزمالی واعطای اختیاراتی درزمینه اداری ومالی به مدارس صورت می گیرد وسپس به زمینه های دیگرمثل امورپرسنلی وبرنامه درسی آموزشی تعمیم می یابد.بخش عمده ای ازپیشینه ای که طی دهه های اخیردرمدیریت آموزشی گردآمده وتدوین شده ،مربوط به تحقیقات ،طرح های اجرایی وتجربیاتی است  که درکشورهای مختلف درزمینه تفویض اختیاروانتقال قدرت به مدارس صورت گرفته است .درکشورماتجربه ای که درشورای آموزش وپرورش مناطق واستان هاومقررات مربوطه داشته ایم ، موید این تجربه جهانی است .

چکیده

درگذشته اصلاحات درآموزش وپرورش ،معمولاً به صورت طرح وبرنامه ریزی به طورمتمرکزازطرف وزارت آموزش وپرورش تدوین وجهت اجرا ابلاغ می شد،صورت می گرفت .باتوجه به تاثیرعمیقی که مدرسه درتحقق هدف اصلی آموزش وپرورش ،یعنی تدریس ،آموزش ویادگیری ،داردبه تدریج دراصلاح آموزش وپرورش تمرکززدایی دراولویت ودستورکارقرارگرفت .ازدهه 1980میلادی به بعددرهربرنامه اصلاحی برای آموزش وپرورش ،مدرسه موردتوجه وتاکیدقرارگرفته است .به همین رو،درحال حاضرمدرسه تنهامجری سیاست هاوبرنامه ملی تلقی نمی شود،بلکه خودیک واحدتصمیم گیری،برنامه ریزی ومدیریت است لذا،امروزمدرسه محوری راهبردی برای انجام اصلاحات درآموزش وپرورش است .ونمونه ای فراگیرازیک روندجهانی به سوی تمرکززدایی درآموزش وپرورش می باشد.کشورمانیزدرحال تجربه این روندجهانی است ،زیرادرآئین اجرایی مدارس مصوب تابستان 1379شورایعالی آموزش وپرورش ،آمده است که اختیارات جدیدی درراستای سیاست مدرسه محوری به مدارس واگذارمی شودتابسترمناسبی برای تحقق شعارمدرسه محوری یامدیریت مدرسه محورفراهم گردد. مدرسه محوری یاتصمیم گیری مشارکتی درمدرسه یک بازنگری درمدارس به ویژه مدارس دولتی که اعضاقدرت تصمیم گیری راازیک ناحیه مرکزی به یک مدرسه به منظوربهبودعملکردآن مدرسه بدنبال دارد.سوگیری این فرآیندبه سمت افزایش دادن سطح دخالت ودرگیری مدرسه دراداره مدیریت خوداست .همچنین تعاملی دراین راستا پدیدمی آیدبرای ایجادوتحقق اهداف اثربخشی درمدرسه است .بدین ترتیب مدرسه محوری بدنبال تمرکززدایی درنظام آموزشی وانتقال اختیاروقدرت تصمیم گیری به مدرسه بوجودمی آید. فرآیند مدرسه محوری به افرادی که درآن مدرسه کارمی کننداجازه می دهدتاجنبه های گسترده تری از موضوعات مدرسه که درآن کارمی کنند را درنظرگرفته ازانرژی خودبه منظوربهبودوتوسعه مدرسه بیشتر استفاده  کنند. به این ترتیب فهم تاُمل این که چگونه مدرسه محوری می تواند سودمند باشد نیازمند مشخص کردن شرایط موردنیازبرای برانگیختن وتواناکردن مدارس به منظوراستفاده ازقدرت تصمیم گیری خودوهمچنین سازگارکردن نوآوری های متناسب وتوسعه دهنده عملکردمدرسه است.

اهداف مدرسه سازی

1-افزایش عملکردمدرسه وکیفیت آموزش

افزایش عملکردمدرسه وکیفیت آموزش مهیاشده برای دانش آموزان به منظورتقویت پیشرفت تحصیلی آنها ازاهداف  اساسی مدرسه محوری است .

تفکردرآموزش توجه خودرابرتوسعه عملکردکلیه دانش آموزان باارائه طرح هایی برای استفاده ازبرنامه های آموزشی ودرسی متمرکزکرده است که برحل مسئله ومهارت های تفکردرسطح بالا تاکیدمی کند.این امربرآن تاکیدداردکه هدف اصلی مدرسه محوری بهبودکیفیت برنامه های آموزشی ودرسی درمدارس است .

2-افزایش مسئولیت پذیری

هدف اصلی مسئولیت پذیری مشارکت دادن افراددرموضوعاتی است که باعث پیشرفت تحصیلی دانش آموزان می شودکسانی که برای یک مدرسه تصمیم می گیرندودرآن مدرسه نیزکارمی کنندبه وضوح پیامدهای تصمیم گیری خودرامی بینندومی کوشنددرقبال تصمیم های خودمسئول باشندوتصمیم هایی گیرندکه باعث  پیشرفت  مدارسشان شود.

3-اختیارواقتدارتصمیم گیری

متخصصان بسیاری واگذاری اختیارواقتدارملی به یک مدرسه رانتیجه اصلی مدیریت محوری می داننداین هدف ازاین عقیده حمایت می کندکه آن هایی که درمدارس مسئول هستند باید درتعیین شرایط واعمال آموزش نقش داشته باشند.

4-بهره مندی سیاسی

بهره مندی سیاسی به روشی اشاره می کندکه طی آن موسسات بزرگ باعث محدودکردن تعارض هاومنابع شده وانتظارات افرادرابرآورده می کنند.گرچه برای آن هایی که قدرت بیشتری برای اعمال کنترل به کسانی که درسلسله مراتب پایین ترقدرت قراردارنداین امرمحتمل تراست اما مدیریت مدرسه محوراجازه می دهدتا تعارض  به نواحی ای که می توانداین تعارض راحل کند انتقال یابدوازمدیریت مرکزی بکاهد.بهره مندی سیاسی  همچنین مالکیت بویژه مالکیت روانی تدریس رابربخشی ازمدارس که معلمان و والدین به آن نزدیک ترهستندافزایش می دهد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح تأسیس کارخانه سنگبری (طرح های توجیهی)

دوشنبه 30 بهمن 1396
4:54
مارال
دسته بندیطرح های توجیهی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات40
حجم فایل44 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست مطالب

 

عنوان 

تقدیر تشکر

چکیده

مقدمه

نگرشی به بازار جهانی سنگ

صادرات سنگ

تاریخچه صنعت سنگ ایران

کم توجهی مسئولین به ارزش سنگ

مراحل تولید سنگ

کارگران

مشکلات کارگران

بازاریابی

مراحل ساخت کارخانه سنگبری

پرسشنامه جواز کسب

برآورد انرژی مورد نیاز

برآورد سرمایه ثابت

نام ومیزان مواد اولیه قطعات مصرفی

مشخصات ماشین آلات وتولیدات

صفحه

4

4

5

6

7

7

8

9

10

10

11

11

12

15

15

20

21

مشخصات وسایل جانبی،تاسیساتی و اداری

صورت حساب سود وزیان

صورت حساب درآمد

صورت حساب دستمزد ماهیانه

صورت حساب هزینه ها

کروکی کارخانه

مشخصات سنگهای تزئینی گرانیتی

بهای تمام شده یک متر مربع سنگ گرانیت زاهدان

نتیجه گیری

منابع

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22

23

24

24

25

26

27

30

37

39

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تقدیر و تشکر:

ما برخود لازم میدانیم که از مدیریت کارخانه نیایش آقای حمیدرضا حاج هاشمی واستادکار آقای احسان رجبی وحسابدار کارخانه آقای رحمتی که از انجام هرکوششی در جهت ارتقا و بهبود کیفیت این پروژه مارا یاری نمودند سپاس گذاری نمائیم.

 

چکیده:

درحال حاضر استخراج سنگهای تزئینی نرم و متوسط (از لحاظ موقعیت در برش)با روشهای مناسب فنی و اقتصادی مانند  قله برهای سی تیغه  وساخت ایتالیا انجام میشود. برش سنگهای سخت (گرانیت) به علت سایندگی ومقاومت بالایشان با مشکلاتی همراه است  و باعث شد ه که تولید اینگونه سنگها نسبت به سایر سنگهای تزئینی افزایش یابد در این تحقیق قبل از  هر کار نگاهی به بازار جهانی  سنگ و مشکلات مر بوط به ان  شده است  و همچنین سنگ را از مرحله قله بر با تاثیر هزینه ها همچون الماس.برق ودستمزد مورد بررسی وحسابداری قرار داده ونشان داده شده است که در این مرحله قله بر (1) بیشترین هزینه را به خود اختصاص می دهد وبعد مراحل طولی بر (2) وکله بر عملیات شبیه به هم دارند وتقریبآ به یک نسبت مشابه هزینه ها در ان صرف شده است.در مرحله ساب (4) هزینه الماس حذف شده.به جای ان هزینه لقمه (برای عمل صیقل دادن) جایگزین شده است وبعد از مرحله قله بر بیشترین هزینه در مر حله ساب است. در اخر (نتیجه گیری) به وجود عواملی مانند( 1) سفارش کار (2) دستگاه های اتوماتیک(3) وجود یک استاد کار با تجربه که می توانند بر بهای تمام شده یک متر مربع تاثیر بسزائی داشته باشند اشاره شده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مقدمه :

بی شک نقش تاریخی .قذمت وگستردگی استفاده از سنگهای ساختمانی بر کسی پوشیده نیست به خصوص برای ساکنین  کشوری با تاریخی بس کهن .چه کمتر منطقه ای در سرزمینهائی یافت می شود که از اثار باستانی بی بهره با شد و اولین وشاید تنها مصالح ساختمانی قابل مشاهده .سنگهای عظیم به جا مانده میباشد .به طور مثال کاخ داریوش کبیر. پاسارگاد. مقبره کوروش ومعبد عظیم چغا زنبیل وهزاران ابنیه .البته این امر تنها به کشور ما محدود نمی شود ودر سایر نقاط جهان مانند مصر. یونان وایتالیا نیز چنین  اثاری مشاهده میشود .استفاده از سنگ توسط بشر به بیش از دوازده هزار سال پیش بر می گردد.استفاده از سنگ با بلوک های بزرگ شروع وبا پیشرفت علم به تدریج از وزن انها کاسته شد ولی در عوض توجه به رنگ.صیقل پذیری و استحکام سنگ بیشتر شده واکنون  بیشتر از پلاک های زیبا با رنگ. صیقل. جلا و قطر اندک  بهره برداری می گردد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآموزی طرح پرورش قارچ (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 30 بهمن 1396
4:54
مارال
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات17
حجم فایل20 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

عنوان پروژه: پرورش قارچ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

از نظر تاریخچه،پرورش قارچ در هاله ای از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگیری استفاده میکردندوقارچ راگوشت خدا می نامیدند،ولی بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچین تقریباًاز2000سال قبل با ساده ترین روش والهام از طبیعت برروی چوب درختان کشت می شده است وتکنولوژی روش کاشت این قارچ ها جزءهنرهای خیلی قدیمی و محرمانه ی این سرزمین ها بوده است،فقط تاریخ مشخص درپرورش قارچ دکمه ای بدست آمده است که طبق آن کاشت این قارچ درحدود 700سال قبل ازمیلاد درحومه ی پاریس بوسیله ی یک باغبان ناشناس فرانسوی صورت گرفت.کشت قارچ درگلخانه ها برای اولین بار درحدود سال 1754درسوئد ابداع شد وسپس به انگلستان وسایرنقاط اروپا گسترش یافت. درسال 1901 درایالات متحده ی آمریکا،سالنهای استاندارد پرورش قارچ ساخته شد.توسعه تجربه ی  تکنولوژی، ازیک سو ویاری جستن از دانشمندان ازسوی دیگرزمینه ی بوجود آمدن ایزوله های خالص-درنهایت تهیه ی بذر خالص-امکان تولید صنعتی قارچ را درسطح وسیع فراهم آورد ودرانستیتو پاستورفرانسه،روش های علمی کشت وجوانه زدن اسپور وتولید آسان درشرایط تبدیل ابداع نمودند وتا سال 1905به صورت یک راز دراختیار انستیتوپاستور باقی ماند.

 

 

تهیه بذر قارچ 

سیندن:درسال1932تهیه ی بذرقارچ روی غلاّت را ابداع کرد وسبب تحویل انقلاب صنعتی در تهیه ی کمپوست مصنوعی برای صنعت پرورش قارچ های خوراکی را بوجود آورد. درطی 20 سال گذشته به دلیل ماشینی شدن تکنولوژی پرورش قارچ وانجام تحقیقات بنیادی بسیاری از مسائل ومشکلات صنعتی حل شد ومسائل علمی مختلف مورد بررسی وتجزیه تحلیل قرار گرفته است تا حاکثر تولید محصول در واحد سطح به دست آید.

نکته ی جالب: پرورش قارچ تروفل  بر روی نهال های جوان درخت بلوط  صورت می گیرد،که این بستر کاشت درخت بلوط را قبل ازکاشت با قارچ تروفل آلوده کرده و سپس به مدّت 2 تا 3 سال در گلخانه به طورموقت کشت می شوند.

 

 

پروتئین

میزان پروتئین قارچ های خوراکی ازحداقل 1.8تا 5.9 درصد  وزن قارچ گزارش شده است. بهترین عوامل مؤثر در میزان پروتئین قارچ عبارتند از:

گونه خوارقارچ،شرایط زراعی اندام مورد آزمایش،مرحله ی رشدی قارچ، میزان آب موجود،دریافت چرخه ی باردهی وفاصله ی زمانی بین زمان برداشت و زمان اندازه گیری پروتئین.

درمقایسه با سایرغذاها پروتئین قارچ تازه درحدود دوبرابرپروتئین اغلب سبزیجات (به استثناء نخود سبزوکلم)وحبوبات(نخود،لوبیا،عدس)است.امّا قارچ خوراکی ازلحاظ پروتئین نسبت به منابع پروتئینی استاندارد مانندگوشت(20-14درصد)، ماهی(20-15درصد)، تخم مرغ(13 درصد)، پنیر(25درصد) در درجه ی دوم اهمیت قرار دارند.قابلیت هضم پروتئین قارچ خوراکی،عامل بسیارمهم درتعیین ارزش غذایی آن میباشد.درحدود  %71 تا  %90 پروتئین قارچ قابل هضم است که این مقدار تا حدودی کمتراز میزان هضم پروتئین گوشت(%99)است.

 

اهمیت قارچ در رژیم غذایی

پس ازجنگ جهانی دوم میزان کل تولید قارچ خوراکی در جهان افزایش یافته است.

درسال 1986میزان کل تولید جهانی 2182000 تن گزارش شده است. کشورهای اصلی تولید کننده درجهان عبارتند از:

چین، فرانسه، هلند، ایتالیا، ژاپن،انگلستان، آمریکا.

کشورآلمان بالاترین  مصرف سالانه ی جهان را دارا می باشد.

 

قارچ های خوراکی مصرفی 

کشت و پرورش قارچ های خوراکی صدفی بسیار ارزان وکم هزینه است،انتخاب وپرورش این قارچ درصنایع تولید غذایی برای کشاورزان، با درآمد های محدود  می توانند منبع درآمد مناسبی باشد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق طرح پرواربندی جوجه شترمرغ (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 30 بهمن 1396
4:54
مارال
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات17
حجم فایل46 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

مقدمه :‌

          طرح پرورش آهو و پرورش شترمرغ طرحهایی هستند كه در بحث كارآفرینی مطرح بوده و توسعه آنها از اهداف دولت جمهوری اسلامی بوده و دولت همواره توجه خاص و حمایت نسبت به آن را ابراز داشته حال آكه پروژه پرواربندی جوجه شترمرغ مد نظر این طرح پروژه بوده در قسمت های بعدی به بحث مفصل این طرح پرداخته شده است و یكی از معایبی كه شروع این طرح دارد این است كه دولت هیچ نوع تسهیلات بانكی در اختیار كارآفرینان قرار نداده و هركار آفرینی باید علاوه بر ریسك و خصوصیات دیگر كار آفرینان از سرمایه نیز برخوردار باشد . شترمرغ حیوانی است استرالیایی اما پرورش و زندگی این حیوان تنها به یك كشور و محدوده جرافیایی خاص محدود نمی شود و در هر نقطه آب و هوایی گرم ( استرالیا )‌ و سرد كانادا و روسیه قابل زیست و تولید مثل بوده زیرا ساختار بدنی این حیوان بگونه ای است كه بین پر و پوست این حیوان لایه ای وجود دارد كه هر نوع آب و هوا را تحمل كرده چه گرم و چه سرد می تواند سریعا خود را با آب و هوای محیط وفق دهد .

در این طرح بحث پروار بندی مدنظر است نه پرورش و تكثیر .

جوجه شترمرغ كه 20% حسیاسیت جوجه مرغ معمولی را دارد برای پرواربندی خریداری شده و پس از 9 ماه پروارشده آماده فروش می گردد. پرورش شتر مرغ خواهان سرمایه گذاری بلند مدت بوده حال آنكه در پروار بندی زودتر به سوددهی خواهیم رسید . شترمرغ حیوانی است بیابانی و برای پرورش نیاز به مكانی است محصور شده برای جلوگیری از فرار این پرنده و بصورت چریدن رشد و نمو می نماید خوراك این حیوان متشكل از جو ،‌سبوس و ذرت می باشد .

در معرفی محصول این حیوان می توان گفت هیچ چیز این پرنده دور ریختنی نیست : پر ،‌ گوشت ،‌ چرم ، كود و حتی چشم این حیوان خواص دارویی دارد ، چرم این حیوان در نوع خود بی نظیر و گرانبهاست .

برای استفاده از این محصول هیچ رده سنی نیاز نبوده و كلسترل كمتری نسبت به گوشت قرمز دارد و از نظر جمعیت مشتری در ایران هر روز به جمعیت مشتریها افزوده می شود .

از نظر رقبا این محصول در بازارهای داخلی تقریبا هیچ رقیبی نداشته و تمام كسانی كه در این راستا فعالیت چشمگیر داشته با سایر تولید كنندگان جنبه همكاری برای پیداكردن بازار بهتر و زیادتر شدن محصول دارند شاید در آینده تولید این محصول و ارائه آن بصورت رقابتی شود .

در بحص معیار های انتخاب مكان بدلیل كاهش هزینه این طرح چون مورد توجه دولت می باشد از طریق منابع طبیعی می توان بصورت رایگان در محدوده هایی كه جزء حریم شهری نبوده دریافت و شروع به كار نمود.

 

 

 

 

خلاصه طرح :

موضوع طرح : پروار بندی جوجه شترمرغ

نوع تولیدات :‌شتر مرغ

تعداد شاغلین : 8 نفر

مشخصات سرمایه گذاری طرح ( ارقام به میلیون ریال)

سرمایه گذاری كل طرح :‌ 8/7546

سرمایه گذاری ثابت :‌ 8/7285

سرمایه در گردش :‌ 3/76

درآمد سالیانه :‌ 000/90

سود ویژه :‌ 5162.5

دروه بازگشت سرمایه :‌ 20 ماه

نرخ بازدهی سرمایه :  48%

 

 

 

 

 

 

1- سرمایه گذاری ثابت طرح :

1-1- زمین محل اجرای طرح :

متراژ زمین

قیمت واحد (ریال)

قیمت كل (میلیون ریال )

12000

300000

3600

 

1-2- محوطه سازی :

ردیف

شرح

مساحت

(متر مربع)

هزینه واحد (ریال)

هزینه كل (میلیون ریال)

1

خاكبرداری و تسطیح

1500

70000

105

2

حصاركشی

450

80000

36

3

فضای سبز ،‌ خیابان كشی

 

 

14

جمع

 

 

155

 

3-1-ساختمانها :

ردیف

شرح

مساحت زیربنا

هزینه واحد

هزینه كل (میلیون ریال)

1

سالن تولید

1000

800000

800

2

انبارها

900

800000

720

3

ساختمان اداری و سرویسها

50

1000000

50

4

نمازخانه

30

1000000

30

5

آزمایشگاه

 

 

 

6

نگهبان و سرایدار

30

1000000

30

 

سایر

 

 

 

جمع

 

 

1630

 

4-1 : تاسیسات و تجهیزات :

ردیف

شرح

مشخصات فنی

هزینه كل

( میلیون ریال)

1

برق رسانی ( حق انشعاب نصب تابلوها و ترانس كابل كشی و سیم كشی های مربوطه)

 

30

2

آبرسانی (حق انشعاب و لوله گذاری و . . . )

 

20

3

گازرسانی (حق انشعاب و ولوله گذاری و . . .)

 

 

4

امتیاز خط تلفن

 

10

5

ایمنی و اطفا حریق

 

200

6

وسایل سرمایش و گرمایش

 

50

7

مخازن ذخیره سوخت و آب

 

 

8

سیستم بخار : برآورد تعداد و ظرفیت دیگهای بخار

 

 

9

تهویه و هوای فشرده

 

 

10

سایر

 

 

جمع

 

310

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح ایجاد مجتمع خدمات فناوری اطلاعات 23 ص (جزوه)

دوشنبه 30 بهمن 1396
4:54
مارال
دسته بندیجزوه
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات23
حجم فایل40 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست عناوین

 

 

صفحه

1-مقدمه

4

2-عنوان طرح

5

 

2-1 امتیازات استثنایی طرح

5

3-محدوده جغرافیایی اجرای طرح و جمعیت هدف

5

4- اهداف كلی طرح

5

5-خدمات قابل ارائه در مجتمع خدمات فناوری اطلاعات 

5

 

5-1 ایجادكارگاه تولید نرم افزار برای تهیه نرم افزارهای كاربردی مورد نیاز مشتریان

6

 

 

5-1-1تعریف كارگاه تولید نرم افزار

6

 

 

5-1-2 وظایف و فعالیت های برنامه نویسان در كارگاه تولید نرم افزار

6

 

 

5-1-3 عمده محصولات تولیدی در كارگاه تولید نرم افزار

6

 

 

5-1-4 مشتریان نرم افزارهای تولید شده در كارگاه تولید نرم افزار

6

 

5-2 ایجاد مركز تحقیقات IT جهت ارائه خدمات به پژوهشگران IT

7

 

 

5-2-1هدف

7

 

 

5-2-2  خدمات قابل ارائه در این مركز به پژوهشگران

7

 

 

5-2-3  عضویت

7

 

 

5-2-4 اخذ مجوزهای لازم

7

 

5-3 راه اندازی واحد سخت افزار ، شبكه و فروش برای ارائه خدمات به مشتریان

8

 

 

5-3-1 طراحی و پیاده سازی شبكه های LAN , MAN ,  WAN , WireLess

8

 

 

5-3-2 تعمیرات سخت افزار

8

 

 

5-3-3 فروش كامپیوتر

8

 

5-4 راه اندازی واحد خدمات كامپیوتری

8

 

 

5-4-1 خدمات قابل ارائه  در این واحد

8

 

5-5 راه اندازی كافی نت

9

 

 

5-5-1 تعریف

9

 

 

5-5-2 خدمات قابل استفاده در كافی نت

9

 

 

5-5-3 مزیت استفاده از اینترنت در كافی نت نسبت به اتصال به اینترنت از منزل

9

 

 

5-5-4 ضرورت راه اندازی كافی نت مجهز در شهرستان آزادشهر

9

 

5-6 راه اندازی گیم نت

10

 

 

5-6-1 تعریف

10

 

 

5-6-2 ضرورت راه اندازی گیم نت مجهز و حرفه ای در شهرستان آزادشهر

10

6- برآورد مالی و اشتغالزایی طرح

11

 

6-1 واحد مدیریت و حسابداری

11

 

 

6-1-1 اشتغالزایی

11

 

 

6-1-2 هزینه ها

11

 

6-2 راه اندازی ISP  دیجیتال E1

12

 

 

6-2-1 اشتغالزایی

12

 

 

6-2-2هزینه ها

12

 

6-3- کارگاه تولید نرم افزار

13

 

 

6-3-1 اشتغالزایی

13

 

 

6-3-2 هزینه ها

13

 

6-4 مرکز تحقیقات IT   

14

 

 

6-4-1 اشتغالزایی

14

 

 

6-4-2 هزینه ها

14

 

6-5 واحد سخت افزار ، شبکه و فروش

14

 

 

6-5-1 اشتغالزایی

14

 

 

6-5-2 هزینه ها

15

 

6-6 واحد خدمات کامپیوتری

16

 

 

6-6-1 اشتغالزایی

16

 

 

6-6-2 هزینه ها

16

 

6-7 کافی نت

17

 

 

6-7-1 اشتغالزایی

17

 

 

6-7-2 هزینه ها

17

 

6-8 گیم نت

18

 

 

6-8-1 اشتغالزایی

18

 

 

6-8-2 هزینه ها

18

 

6-9 هزینه های مشترک واحد های مختلف

19

 

6-10 جمع بندی هزینه ها  و میزان اشتغالزایی

19

7- پیش بینی هزینه های جاری  

21

8- پیش بینی درآمد ماهانه

21

9-مدت زمان لازم برای راه اندازی و رسیدن به سود دهی

22

 

 

 

 

 

 

1- مقدمه

امروزه در ابتدای هزاره سوم میلادی ، موجی در جامعه بشری در حال شكل گیری و تكامل  است كه برای اولین بار در دنیا ، پدر IT  ایران  جناب آقای دكتر جلالی در سال 1995 میلادی  از آن به عنوان موج چهارم (عصر مجازی)  یاد كردند.

تحولات تكنولوژیكی در جامعه بشری  با ظهور كامپیوتر و اینترنت سرعت بیشتری به خود گرفت و این شبهه              را در افكار عمومی  ایجاد كرد كه فناوری اطلاعات و كامپیوتر موجب جایگزینی تكنولوژی بجای نیروی كار انسانی گشته و موجبات بیكاری تعداد زیادی را فراهم نموده است.آیا واقعاً اینچنین است؟

حقیقت این است كه  پدیده ظهوركامپیوتر و اینترنت باعث ایجاد سهولت در كارهای دستی شد و نه تنها موجب      بالا رفتن  درصد بیكاران نشد بلكه حتی صنعت ها و مشاغل جدیدی را بوجود آورد  همچون صنعت تولید نرم افزار ،‌ كافی نت ،‌گیم نت و ده ها شغل مرتبط دیگر .

افراد زیادی هم اكنون در زمینة IT (فناوری اطلاعات) مشغول به فعالیت هستند و فرصت های شغلی بسیاری نیز            در انتظار علاقمندان و متخصصان كامپیوتر و اینترنت می باشد.

خوشبختانه در سالهای اخیر در كشور اسلامی ما نیز با به موازات جامعه جهانی بسترهای مناسبی برای فعالیت در    زمینه IT فراهم شده است و حمایتهای خوبی از مشاغل مرتبط با فناوری اطلاعات صورت می گیرد. امروز در ایران             فارغ التحصیل و یا حتی دانشجوی رشته های مرتبط با IT به ندرت بیكار می باشد زیرا با كمی همت و تدبیر می توان با تشكیل شركت های خصوصی و یا تعاونی در بخش IT كشور فعالیت كرد و اتفاقاً درآمد خوبی را هم كسب كرد.

بخش های دولتی و سازمانها و نهادها نیز بطور حتم برای پیشبرد اهداف خود در زمینه IT نیاز به متخصصان IT دارند.

در این طرح سعی برآن است كه ضمن معرفی مجری طرح كه شركتی تعاونی است كه بیش از نیمی از اعضای آن فارغ التحصیلان و یا دانشجویان مهندسی كامپیوتر هستند،ایده‌ ایجاد مجتمع خدمات فناوری اطلاعات از لحاظ اقتصادی، فنی و اشتغالزایی توجیه شود .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2- عنوان طرح :‌

ایجاد مجتمع خدمات فناوری اطلاعات

 

2-1- امتیازات استثنایی طرح

الف) تعداد نفرات بالای اشتغالزایی

ب) اشتغالزایی برای افراد تحصیلكرده و متخصص IT

پ) اولین بودن در سطح استان

ت) مدت زمان نسبتاً كوتاه رسیدن به بهره برداری وسود دهی

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت اختلال در تعادل انرژی (فصل دهم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) (تربیت بدنی)

دوشنبه 30 بهمن 1396
4:53
مارال
دسته بندیتربیت بدنی
فرمت فایلpptx
تعداد صفحات17
حجم فایل5.955 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت اختلال در تعادل انرژی (فصل دهم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 17 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx







بخشی از متن :

 

در بیشتر افراد، تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی مصرفی به حفظ وزن بدن در یک محدوده ثابت منجر می شود.

به هم خوردن تعادل بین این دو مورد و یا اختلال در عملکرد دستگاه های عصبی، هورمونی و شیمیایی بدن می تواند به تغییرات وزن بیانجامد.

چاقی و لاغری هر دو یک حالت از سوء تغذیه فرد محسوب می شوند و ادامه هر یک با افزایش احتمال بروز بیماری ها در ارتباط است،

لذا شناخت علل و عوامل موثر در ایجاد آن ها توجه به راه های پیشگیری و درمان این وضعیت ها ضرورت دارد.

 


عناوین اسلایدها


اختلال در تعادل انرژی

چاقی

میزان چربی بدن

توزیع چربی در بدن

چاقی بالاتنه

چاقی پایین تنه به چاق هایی گفته می شود

ارزیابی وزن بدن

خطرات اضافه وزن و چاقی

سن بروز چاقی

چاقی بزرگسالی

کم وزنی و لاغری



پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح احداث گلخانه فلزی پیچ و مهره ای تولید صیفی جات 12 ص (گزارش کارآموزی)

دوشنبه 30 بهمن 1396
4:53
مارال
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات12
حجم فایل30 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

 

طرح احداث گلخانه فلزی پیچ و مهره ای تولید صیفی جات

متراژ 4000 متر مربع

مجری طرح : سید محسن خراسانی

محل اجرای طرح : پاکدشت ، شریف آباد ، روستای عبدل آباد

اردیبهشت 88

استاد : جناب آقای امینی

 

توضیحات :

درخواست کننده تسهیلات آقای سید محسن خراسانی فرزند سید کمال شماره شناسنامه 16613 صادره از ورامین متولد 1366

مشخصات محل اجرای طرح : یک قطعه زمینه به مساحت 000/20 مترمربع واقع در روستای عبدل آباد که به موجب یک فقره قرار داد اجاره رسمی به مدت 10 سال در تصرف اینجانب قرار دارد.

سوابق محل اجرای طرح : محل اجرای طرح در سنوات قبل به صورت یک قطعه زمین زراعی استفاده حق آب چاه عمومی به میزان 6 ساعت در گردش 12 به کشت و کار جهت محصولات اختصاص داشته است و لذا خاک محل اجرای طرح از نظر بافت مناسب کشت و کار می باشد. آزمایشات خاک و آب انجام شده است و پروانه تأسیس گلخانه نیز اخذ گردیده است.

4- تشریح طرح : طرح حاضر عبارت است از احداث 4000 متر مربع گلخانه فلزی خاکی از نوع پیچ و مهره ای با لوله گالوانیزه و پایه بتنی با مشخصات گلخانه های طرح FAO و استانداردهای لازم و به صورت چند فلزی که به صورت دو کشت با احتساب 45 روز ضدعفونی خاک انجام خواهد شد که پس از احداث گلخانه و سایر موارد مورد نیاز کشت خیار و با تراکم 5/2بوته در مترمربع انجام خواهد شد که با احتساب راهروها فضای رفت و آمد گلخانه 3800 مترمربع کشت خواهیم داشت که طی 2 کشت حدود34 کیلوگرم خیار درختی مرطوب و جمعاً حدود 129200 lg خیار بدست خواهم آمد.

ساختمان و تأسیسات مورد نیاز

شرح

متراژ تعداد

مشخصات فنی

ارزش واحد ریال

ارزش کل هزار ریال

 

 

 

گلخانه

 

 

 

 

4000

با لوله گالوانیزه 6 ، 5 ، 4 ، 3 ، 5/2 ، 2 گالوانیزه گرم با اتصالات پیچ و مهره ای گالوانیزه ، ورق m8/0 فوندانسیون بتنی حدود 150 کیلوگرم با پنجره های جانبی گیربکسی با فن 5/2 اسب ، بخاری مشعل دار و سیستم آبیاری قطره ای ، پلاستیک UV دار 5% با ضمنانت 3 ساله ، سیم کشی با سیم گالوانیزه نمره 2 و درب آلومینیومی

 

 

000/240

 

 

000/960

استخر ذخیره آب

 

3 M  100

بتنی با ایزولاسیون و با احتساب حمل خاک ناشی از گود برداری

 

000/200

 

000/20

حصارکشی

M 450

پایه نشبی آهنی با فاصله 3 متر ، تور قفسی ، ارتفاع 8/1 متر با سه ردیف سیم خاردار

000/20

000/90

ساختمان کارگری

2 M 15

آجر ، سیمان ، کف ، درب پنجره آهنی داخل سفیدکاری ، نماسیمان سفید، با سرویس بهداشتی لوله کشی آب و سیم کشی برق با کولر

 

000/000/1

 

000/15

دفتر مدیر

2 M 10

آجر ، سیمان ، کف موزائیک ، درب و پنجره آهن ، سقف با تزئینات داخل و سرویس بهداشتی

000/400/1

 

000/4

 


پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

زندگینامه چند تن از كارآفرینان موفق جهان (گزارش کارورزی)

دوشنبه 30 بهمن 1396
4:53
مارال
دسته بندیگزارش کارورزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات16
حجم فایل54 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

1- Kuokسلطان شكر   [

 

ثروتمندترین مرد كشور مالزی كه در حال حاضر در هنگ كنگ اقامت دارد با سرمایه ای معادل 5 میلیارد دلار در لیست ثروتمندترین های سال 2005 جهان قرار گرفته است. اگر چه قرار گرفتن نام او را در این لیست باید به انباشت دارایی هایش نسبت داد اما شهرت او در كشورهای مالزی و حتی كشورهای اطراف تنها به سبب مال و ثروتش نیست. دو ویژگی بارز این پیرمرد 82 ساله كه از دوران جوانی همراه او بوده است سبب برتری او از دیگران در اذهان عمومی شده است. ویژگی اول او نحوه زندگی و تعاملات اجتماعی اش می باشد. او حتی در این روزهای پیری و كهنسالی همچون یك نجیب زاده با رعایت تمامی اصول و نرم های اجتماعی در مقابل دیدگان عموم ظاهر می شود. كسانی كه سالیان سال همراه او بوده اند هرگز لحظه ای را به یاد نمی آورند كه او برخوردی خارج از چارچوب قرار دادی خود به نمایش گذاشته باشد.

ویژگی دوم خنده رویی و خوش برخوردی اوست. این مساله چنان دربین كسانی كه با او آشنایی دارند به وضوح به نظر می رسد كه آنها به طنز علت شیرینی برخورد او را در سروكار داشتنش با شكر و تجارت آن می دانند. نكته جالب اینجاست كه حتی در هنگام عقد قرار دادهای مهم تجاری این خنده رویی و خوش برخوردی بارها و بارها سبب كوتاه آمدن رقبا و طرفین قرار داد شده و پیروزی نهایی او را سبب گشته است. رفتار شیرین او با اطرافیان موجب شده تا مدیران جوانی كه هم اكنون تحت تعالیم آموزه های او مشغول فراگیری فنون تجارت هستند،با فراغ خاطر و بی هیچ دغدغه تمامی رمزو رازهای موفقیت در كسب و كار را از او جویا شوند و در سمت های آتی خود به كار برند.

اما در تمامی این مدت علیرغم داشتن این صفات نیكو «kuok» همواره به عنوان مرد شماره یك امپراطوری اش فرمان می راند و بر تمامی امور نظارت دارد مبادا كه لحظه ای اهدافش از دیدگان كارمندانش دور بماند و آنها به بیراهه روند.

 «Robert kuok Hock-Nien» در سال 1923 در «Johor Bahru» مالزی به دنیا آمد. پدرش یك دلال خرید و فروش مسكن بود كه تقریبا سرمایه نسبتا خوبی از این حرفه به دست آورده بود .

«Robert»پس از فارغ التحصیلی از دانشكده «Raffles » در سنگاپور به نزد پدر برگشت تا همراه او به خرید و فروش زمین و مسكن مشغول گردد. د رسال 1949 ، «Robert» شركت خود را تحت عنوان «kuok brothers Sdn Bhd» به ثبت رساند و اندكی بعد تصمیم گرفت شركت را وارد معاملات شكر نماید. در سال 1957 كه مالزی خود را از چنگال استعمار انگلستان در آورد و به استقلال رسید«kuok» فرصت را غنیمت شمرد و تجارت خود را در سراسر این كشور گسترانید و در فاصله زمانی بسیار اندك تقریبا تمام تجارت شكر را از آن خود نمود . در دهه 1970 ، «kuok» كه درصد مهمی از تجارت شكر در سراسر دنیا را از آن خود كرده بود از سوی بازرگانان به لقب « سلطان شكر » خوانده شد و پس از آن به سرعت به سراغ تجارت دیگری در كنار شكر رفت تا مبادا از جریان بازار و نوسانات آن به ناگاه متضرر نگردد.

صنعت آرد اولین صنعتی بود كه بعد از شكر به سراغش رفت. با نصب بزرگترین آسیاب آرد در مالزی به راحتی كنترل این محصول را در اختیار گرفت و به سرعت روانه بازارهای خارجی شد. چندی بعد به ساخت هتل های مختلف در مالزی روی آورد و پس از آن بانكی بنا كرد. اوضاع قرار دادهای تجاری او به شكلی شده بود كه به سبب هوش بالا و همچنین روابط دولتی كه به دست آورده بود، به هر حرفه ای رو می كرد ، در یك چشم بر هم زدن تبدیل به طلا می شد و سودهای فراوانی به سوی او سرازیر می نمود. دیگر كسی نمی توانست او را تنها سلطان شكر بنامد، حضور او در بازار آرد، نفت و گاز ، هتل سازی ، حمل و نقل و زمین و مسكن نیز تقریبا در نقش یك سلطان تمام عیار بود.

تقریبا فرای از شركت ها و دفاتر و هتل های فراوانی كه در مالزی دارد، «kuok » در كشورهایی چون تایلند ، چین ، اندونزی ، فیجی و استرالیا نیز نقش های مهمی در بازار این محصولات ایفا می نمایدو در آنها نیز شعبات بزرگ و گسترده ای دارد. نكته پایانی اینكه افزایش سرمایه او از 1/2 میلیارد دلار در سال 1997 به 5 میلیارد دلار در سال 2005 نشان از آن دارد كه كهولت سن هیچ تاثیر نامطلوبی در روند روبه رشد بازرگانی او نداشته و نخواهد داشت.

 

 

 

2- مایكل فررو  [ كارآفرینی از راه صبحانه  [ !!

 

خیلی از پدر و مادرها از اینكه فرزندانشان علاقه‌ای به خوردن صبحانه ندارند، گله‌مند هستند و خیلی‌های دیگر نیز اصلاً وقت خوردن صبحانه و درست كردن چای و خرید نان تازه و این قبیل كارها را ندارند. شاید بهتر است بگویم حوصله این كارها را ندارند. اما اگر كمی تغییر در خوراك صبحانه به‌وجود آید و به قول معروف برای بچه‌ها میز صبحانه را جذاب‌تر كنیم، مسلماً خواهید دید اشتیاق كودكان به خوردن صبحانه بیشتر می‌شود.

پزشكان مهمترین وعده غذایی روز را صبحانه می‌دانند و حتی افراد چاق را به خوردن صبحان تشویق می‌كنند. اروپاییان كه در صنعت غذاسازی از ما جلوتر هستند دایماً در حال معرفی خوراكی‌های جدید هستند و ما همچنان نان و پنیر و كره را برسر میز صبحانه می گذاریم. هر چند هیچ ایرادی در نان و پنیر و ... نیست ولی بهتر است برای خوراندن آن به بعضی از فرزندانتان سفره صبحانه را جذاب‌تر كنید. این مشكل نه قفط در بین ما كه در بین غربی‌ها هم مشهود بوده است. به همین خاطر در دهه 1940 یك شركت اروپایی، محصول جدیدی به نام «نوتلا» (Nuttella) به كسانی كه علاقه‌ای به خوردن صبحانه به‌طور سنتی نداشتند، معرفی كرد. تا به امروز تقریباً سه نسل از اروپاییان با خوردن «نوتلا» بزرگ شده‌اند. «نوتلا» را «پیترو فررو» كه یك كلوچه‌ساز و شیرینی‌پز بود در شركت «فررو» تهیه كرد.

در آن زمان براثر جنگ جهانی دوم، كاكائو كمیاب بود و به همین دلیل «فررو» كاكائو را با فندق برشته شده، روغن كاكائو و روغن گیاهی مخلوط كرد تا یك خوراكی جدید به صرفه برای مالیدن روی نان به نام «پاستا جون دوجا» تهیه كند. در فوریه 1946، میلادی 660 پوند از این محصول فروخته شد. «فررو» برای اینكه بتواند جوابگوی این همه تقاضا باشد، با كشاورزان محلی صحبت كرد تا بیشتر به تولید فندق بپردازند. در سال 1946 «فررو» محصول «سوپر كرم جون دوجا» را تهیه كرد كه ارزان‌تر بود.

این خوراكی آن قدر مورد استقبال قرار گرفت كه سوپر ماركت‌های ایتالیا سرویس جدیدی را برای مشتریان خود به نام آغشتن راه انداختند. كودكان ایتالیایی می‌توانستند با یك تكه نان به این سوپر ماركت‌ها بروند. و سراغ این سرویس را بگیرند و سپس خدمه سوپر ماركت با یك چاقو نان بچه‌ها را شكلاتی می‌كردند. در سال 1964،‌این خوراكی به «نوتلا» تغییر نام داد و بازاریابی برای آن در خارج از ایتالیا آغاز شد. امروزه «نوتلا» پرطرفدارترین غذای خامه مانند در اروپا به شمار می‌رود.

در آلمان «نوتلا» پرطرفدارترین غذای صبحانه است. در ایتالیا و فرانسه نیز «نوتلا» پس از بازگشت از مدرسه در بین دانش‌آموزان محبوب است. «میچل فررو» متولد 1927 و یكی از میلیاردرهای جهان اكنون مالك شركت فررو، است.

«میچل فررو» ایتالیایی در سال 2002 شكلات سازی Ferrero SPA، یكی از بزرگترین شكلات‌سازی‌های اروپا را با فروش 4 میلیارددلار در اختیار خود گرفته است. از مارك‌های معروف این شركت Ferrero Rocher، Nuttella و همچنین Kinder Eggs یا همان تخم‌مرغ شانسی را می‌توان نام برد. تخم‌مرغ شانسی‌های «فررو» در سال 1974 روانه بازار شد. تخم‌مرغ شانسی‌ها شكلاتی هستند و داخل آنها اسباب‌بازی مخصوص كودكان قرار دارد كه معمولاً جنبه كلكسیونی برای بچه‌ها دارد و همین باعث می‌شود كه مدام به خرید آنها علاقه پیدا كنند. هر چند طعم خوشمزه آنها را نیز نباید فراموش كرد. البته اسباب‌بازی‌های داخل تخم‌مرغ شانسی‌ها به خاطر داشتن قطعات ریز برای كودكان زیر سه سال اصلاً مناسب نیست. اسباب‌بازی موجود در «Kinder Eggs» ساخت یك شركت كوچك در تورین ایتالیا به نام «Produzioni Editoriali Aprile» است كه موسس آن دو برادر هستند. 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآموزی روغن نباتی گل شاد (سایر گروه ها)

دوشنبه 30 بهمن 1396
4:53
مارال
دسته بندیسایر گروه ها
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات63
حجم فایل114 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست

 

شرح                                                                               صفحه

 

 

پیشگفتار............................................................................. 3

 

 

مقدمه ................................................................................ 4                                                                               

 

اطلاعات متقاضی طرح ............................................................. 6

 

بخش اول – کلیات................................................................... 8                                                                 

 

بخش دوم – بررسی اقتصادی...................................................... 11

 

بخش سوم – بررسی  فنی ......................................................... 20                                                     

 

بخش چهارم – بررسی مالی ........................................................ 41                                                   

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

پیشگفتار:

 

   میدانیم كه یكی از دروس مهم در دوره تحصیلی به خصوص در شاخه فنی و حرفه  ای درس پروژه و كاآفرینی است.كه همكنون این درس یكی از دروس اساسی و مورد نیاز تمامی رشته ها میباشد.

كه دانشجو با توجه به تلاش و كوشش و خلاقیت كه دارد و با توجه به اینكه اطلاعات درس خود را در زمان تحصیل كسب كرده است باید برروی طرح مورد نظر خود پیاده كند و تمامی مراحل یك طرح توجیهی را بپیماید.

  كه به نظرمان واقعا درس مؤثری است. چون نتیجه تلاش یك دانشجو درطرحش مشخص می شود و فكر می كنیم آن وقت است كه لذت درس خواندن را درك می كند.

بنابراین با توجه به نیاز جامعه از این محصول و موقعیتی كه داریم برآن  شدیم كه طرح توجیهی روغن نباتی را انتخاب نموده تا توانسته باشیم بخشی هر چند نا چیز از نیازهای جامعه را تامین كنیم.

حال از خداوند متعال خواستاریم كه ما را در این زمینه یاری كند.

در پایان ازشما استاد گرامی كه در طول ترم زحمات زیادی را كشیده و باعث جنبش و اشتیاق هر چه بیشتر دانشجویان در این درس شده اید كمال تشكر را داریم و از شما تقاضا داریم كه اگر این پروژه نواقصی دارد به بزرگواری خودتان ببخشید.

 

                                                                 با آرزوی موفقییت برای شما

 

 

 

 

 

 

 

  من از وزیرکشاورزی میخواهم برنامه های کشاورزی را به گونه ای پی بگیرند که در تولید گندم ، برنج و روغن خود کفا شویم ، البته به معنای واقعی کلمه !

 

                                                                                     ( از بیانات مقام معظم رهبری)

مقدمه:

 

   روغنها و چربی های خوراكی بخش عمده ای از تركیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یك سو و عدم استقلال صنایع روغن كشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا كاتالیست ، خاك رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشكلات روز افزونی را سبب شده است كه حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از جانب محققین ، متخصصین و مسئولین امر در این زمینه است .

   روغن كشی از دانه های روغنی به وسیله چرخهای اعصاری در ایران ، از قرنها پیش مرسوم بوده و بیشتر مصرف دارویی داشته است . مصرف روغن نباتی به عنوان یك ماده غذایی به همراه دیگر محصولاتی نظیر برنج و آرد ، از سال 1325 معمول شده است .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت تغذیه در دوران های مختلف زندگی (فصل یازدهم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) (تربیت بدنی)

دوشنبه 30 بهمن 1396
4:53
مارال
دسته بندیتربیت بدنی
فرمت فایلpptx
تعداد صفحات25
حجم فایل4.961 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت تغذیه در دوران های مختلف زندگی (فصل یازدهم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 25 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx







بخشی از متن :

 

اهمیت تغذیه در دوره های مختلف زندگی به خوبی روشن شده است و امروزه توجه ویژه ای به امر تغذیه در دوره های رشد و تکامل و همچنین در سنین سالمندی می شود.

تاثیر تغذیه مناسب در دوران بارداری بر سلامت نوزاد و مادر و سنین بعد برای کودک به خوبی تعریف و شناسایی شده است .

بعلاوه این نکته نیز بر دانسته های قبلی افزوده شده که نه تنها تغذیه در دوران بارداری بلکه تغذیه والدین پیش از لقاح می تواند بر سلامت نوزاد موثر باشد.

 


عناوین اسلایدها


تغذیه در دوران های مختلف زندگی

دوران بارداری و شیر دهی

اندام های جنین

نیازهای تغذیه ای در دوران بارداری

اجزای افزایش وزن در دوران بارداری در نمودار(1-11) نشان داده شده است .

تنظیم برنامه غذایی دوران بارداری

نیازهای تغذیه ای در دوران شیردهی

دوران شیرخوارگی،کودکی و نوجوانی

نیازهای تغذیه ای در دوران شیرخوارگی

نیازهای تغذیه ای در دوران کودکی و سنین دبستان

نیازهای تغذیه ای دوران نوجوانی

دوران میانسالی

دوران سالمندی

نیازهای تغذیه ای سالمندان




پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->
صفحه قبل 1 ... 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به powerpointdl است. || طراح قالب bestblog.ir