پاورپوینت ازدواج 60 اسلاید مناسب جهت تحویل پروژه پایانی بسیار کامل (پاورپوینت)

يکشنبه 29 بهمن 1396
19:56
مارال
دسته بندیپاورپوینت
فرمت فایلpptx
تعداد صفحات60
حجم فایل1.17 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت ازدواج

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

خام خواری و گیاه خواری (پزشکی)

يکشنبه 29 بهمن 1396
19:56
مارال
دسته بندیپزشکی
فرمت فایلpdf
تعداد صفحات9
حجم فایل10 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

خام خواری

در رژیم غذایی خام خواری ، تنها از  غذاهای نپخته و غذاهایی که در طبیعت وجود داشته و کسی آنها را آماده مصرف نکرده است استفاده می کنند. اغلب از انواع  میوه، سبزیجات، مغز میوه و دانه آن در این رژیم غذایی استفاده می شود. تعریف دقیقی از رژیم خام خواری وجود ندارد و در جاهای مختلف از مواد غذایی متفاوتی استفاده می شود. آنچه بین تمام انواع رژیم های خام خواری مشترک است این است: «به غذایی خام می گویند که آن را بیش از 46 درجه سانتی گراد حرارت نداده و همچنین آن را قبلاً در فریزر قرار نداده باشیم.
خام خوار به فردی گفته می شود که تنها غذاهای خام مصرف می کند. نکته اینجاست که مصرف چه مقدار از مواد خام سبب می شود که فردی را خام خوار بنامیم. بیشتر متخصصین معتقدند که اگر 75 درصد از غذای مصرفی فردی یا بیش از این مقدار را مواد غذایی خام تشکیل دهند، چنین فردی را می توان خام خوار به حساب آورد.
خام گیاه خوار هااعتقاد دارند که این رژیم متعلق به دوران ماقبل تاریخ است؛ زمانی که انسان ها هنوز آتش را کشف نکرده بودند. همچنین باور دارند که دستگاه گوارش انسان به خصوص برای هضم مواد غذایی خام و انواع سبزیجات تکامل یافته است.
آرتوری ویرتانن، زیست شیمیدانی که جایزه نوبل دریافت نمود، به عنوان یکی از طرفداران رژیم خام خواری شناخته شد. او نشان داد که آنزیم های  موجود در غذاهای نپخته، هنگام جویدن ماده غذایی خام در دهان آزاد می شوند. این آنزیم با آنزیم های دیگر که بدن آنها را تولید می کند واکنش نشان داده و در نهایت گوارش ماده غذایی را به بهترین نحو انجام می دهند.

این رژیم در قرن 20 طرفداران بیشتری یافت، پس از اینکه پزشکان ثابت کردند که رژیم غذایی که دارای میوه و سبزیجات باشد قادر است بیماری های بسیاری را بهبود بخشد. تا مدتها رژیم غذایی خام خواری را زیر مجموعه ای از رژیم گیاه خواری به حساب می آوردند تا اینکه در سال 1975م، رژیم خام خواری به عنوان یک رژیم غذایی مستقل و متفاوت از گیاه خواری به ثبت رسید.
از آن زمان، این رژیم غذایی محبوبیت امروزی خود را پیدا کرد و اولین رستوران هایی که این دسته از غذاها را عرضه می کردند در کالیفرنیا و نیویورک تأسیس شدند.
بسیاری از پزشکان و متخصصین  تغذیه رژیم غذایی خام خواری را تأیید نموده اند. متخصصین تغذیه این نوع رژیم را برای درمان  چاقی که امروزه در جوامع توسعه یافته بسیار شایع است مفید می دانند. این رژیم برای درمان بیماری های عروق قلبی،  سرطان و دیابت و بیماری های مربوط به سیستم ایمنی مناسب می باشد.

اخیراً در آریزونا تحقیقی را بر روی کودکانی انجام داده اند که 75 درصد از غذای مصرفی این کودکان از مواد غذایی خام تهیه شده است. طرفداران این رژیم عقیده دارند که اگر میزان مصرف کالری و اسیدهای چرب ضروری کافی باشد، افراد با هر سنی می توانند انواع غذاهای خام را مصرف کنند و این رژیم برای همه مناسب است.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پی دی اف چه کنیم تا بیشتر زنده بمانیم (پزشکی)

يکشنبه 29 بهمن 1396
19:56
مارال
دسته بندیپزشکی
فرمت فایلpdf
تعداد صفحات105
حجم فایل1.971 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پی دی اف چه کنیم تا بیشتر زنده بمانیم 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

چند گیاه دارویی (پزشکی)

يکشنبه 29 بهمن 1396
19:56
مارال
دسته بندیپزشکی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات9
حجم فایل11 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

درباره «اسفناج» چه می‌دانید؟

نتایج تحقیقات علمی جدید نشان می‌دهد كه گیاه اسفناج خاصیت ضد سرطانی بسیار بالایی دارد به همین علت به سلطان گیاهان معروف است. 
معمولا از اسفناج هم به صورت خام در سالاد و پخته در تهیه برخی غذاها مانند آش و بورانی استفاده می‌شود.
اسفناج دارای مقادیر زیادی ویتامین‌های A ، B، B2 و C بوده و در درمان برخی بیماریها مفیدست.
همچنین، این گیاه دارای عناصر معدنی مانند آهن و یدست، كه به خاطر داشتن آهن، مصرف آن به اشخاص كم خون توصیه می‌شود.
این گیاه به دلیل داشتن ویتامین‌ها و املاح گوناگون، برای زنان باردار بسیار مفید و نشاط آور و در درمان افسردگی نیز مؤثر و بوی بد دهان را از بین می‌برد.
پس از پختن اسفناج نباید آب آن را دور ریخت، چرا كه سرشار از املاح و ویتامین‌هاست و یك نوشیدنی بسیار مناسب محسوب می‌شود.

فوائد گردو برای بیماران دیابتی

نتایج یك مطالعه جدید نشان می دهد گردو سطح كلسترول خوب خون (HDL) در بیماران دیابتی تیپ دو را كه در معرض ابتلا به آرترواسكلروز عروق قلب هستند ، افزایش می دهد.
طبق گزارش ارائه شده در سایت هلث اند ایج یك رژیم غذایی روزانه نسبتا كم چرب (یا كمتر از 30 درصد كالری به صورت چربی) كه شامل 30 گرم گردو باشد ، منحنی لیپیدی بیماران دیابت تیپ دو را بهبود می بخشد. گردو حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای اسیدهای چرب اشباع نشده (اسیدهای چرب امگا – سه) است كه مسوول این تاثیرات سودمندند. اسیدهای چرب امگا – سه مقاومت به انسولین را كه یكی از علایم اولیه دیابت تیپ دو است ، بهبود می بخشد.
در این مورد كه گردو از هر نوع آجیل دیگر میزان امگا – سه بیشتری دارد ، تردیدی وجود ندارد. میزان امگا – سه در انواع آجیل شامل بادام ، پسته ، بادام زمینی ، فندق 0.4 انس در هر گرم و در گردو 2.5 گرم در هر انس می باشد. اما لازم به ذكر است كه برخی انواع دیگر آجیل نقاط قوت خود را دارند. برای مثال بادام بیشترین میزان ویتامین E بادام زمینی بیشترین میزان نیاسین ، فندق از بالاترین مقدار منگنز و پسته از حداكثر میزان فتیواسترول ها برخوردار است.
بنابراین اگر آجیل دوست دارید ، محدوده انتخاب شما برحسب كمبودی كه احساس می كنید ، وسیع است. اما شاید بهترین انتخاب ، افزایش مصرف امگا – سه با خوردن 10 گردو در روز باشد.

انار بوی بد دهان را از بین می‌برد

انار سرشار از ویتامینهای E,C,B,A، مواد قندی، پتاسیم، منیزیم و اسیدهای آلی است.
پوست، ریشه و ساقه درخت انار تانن فراوان و الكالوئیدهای مختلف دارد كه یكی از آنها پله تیرین است كه بهترین داروی بیماریهای انگلی روده است.
انار میوه‌ای سرد و خنك و خوردن انار از ابتلا به بیماری قند جلوگیری می‌كند.
مركز بهداشت و درمان استان مركزی اعلام كرد: انار خون را تصفیه كرده و تقویت‌كننده قلب است.
مصرف انار بوی بد دهان را از بین برده و دهان را پاك می‌كند.
انار شیرین را جهت تسكین درد سینه، سرفه و انار ترش را جهت كاهش غلظت خون، فشار خون و چربی خون مصرف كنید.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق چگونه چربی خود را بسوزانیم (پزشکی)

يکشنبه 29 بهمن 1396
19:56
مارال
دسته بندیپزشکی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات9
حجم فایل10 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

چگونه چربی خود را بسوزانیم؟

شاید هر ماه مطالب بسیاری را در ارتباط با انواع روشهای كم كردن چربی بدن یا مبارزه با آن در مجلات و سایر منابع مربوط بخوانید. ولی چیزی كه مهم است،داشتن یك برنامه مناسب تغذیه ورزش توام با یكدیگر می باشد
در اینجا قصد داریم شما را از شیوه مذكور با خبر سازیم. با رعایت نكته به نكته موارد آن زودتر از آنچه فكر می كنید، بدنی سالم و ساخته شده را خواهید یافت. چنانچه برخی از موارد را فراموش كردید، نگران نباشید. تنها كار هر روزتان را به پایان برسانید در انجام موارد مذكور در این روش كه در اختیارتان گذاشته می شود، از خود پشتكار نشان دهید. مطمئن باشید فردا نیز می توانید كوتاهی امروز را در مورد یك یادو نكته از موارد روش مذكور را تلافی بكنید. برنامه طرح شده شامل یك برنامه ریزی مشخص ۲۴ ساعته مربوط به روش آب كردن چربی و داشتن سلامت می باشد.
● ۷ صبح : پس از یك خواب نیرو بخش در سراسر شب، از جا برخیزید. صبح خود را با نوشیدن ۱۲ اونس (هر ۸ اونس یك لیوان) آب آغاز كنید.
نوشیدن آب در طول روز علاوه بر داشتن مزایای فوق العاده در بدن و حفظ سلامت آن، از بروز گرسنگی و به اصلاح ضعف رفتن دل در بین وعده های غذایی جلوگیری می كند. نیز مصرف H۲O موجب افزایش تمركز شما در فكر كردن و بهبود و روش عملكرد شما می شود. بنابراین زود بلند شده و آب فراوان بنوشید.
● ۱۵ .۷ صبح:برای مدت ۳۰ دقیقه یك ورزش مناسب بدنسازی راانجام دهید. این انتخاب می تواند مربوط به یك وسیله تمرین در خانه یا دوچرخه سواری شاید بیرون از خانه و یا دویدن باشد. یك تحقیق در سوئیس نشان داده است كه چنانچه شما صبح زود قبل از خوردن صبحانه به ورزش بپردازید، چربی بیشتری آب می كنید تا اینكه قبل از آن بخواهید صبحانه بخورید. یك ورزش صبحگاهی قادر است متابولیسم بدن شما را برای تمام روز قوی نگه دارد.
● ۸ صبح: صبحانه ای غنی از پروتئین سبك، كربوهیدرات های پیچیده و فیبر مصرف كنید. برای مثال املتی شامل ۳ سفیده تخم مرغ و یك زرده، یك لیوان كوچك آب پرتقال و یك كاسه كشمش با سوپ جو (Oatmeal).

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق درباره چشم (پزشکی)

يکشنبه 29 بهمن 1396
19:56
مارال
دسته بندیپزشکی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات7
حجم فایل95 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

چشم :

 

كره چشم نام خوبی است زیرا چشم انسان به واقع شبیه كره ای است كه قطر آن 5/2 سانتی متر و وزن آن حدود 7گرم است.

لایه ی خارجی كره چشم ، صلبیه است كه از بافت رشته ای سفید رنگ و محكمی تشكیل شده است و این همان بخشی است كه “سفیدی” چشم نامیده می شود. در بخش میانی جلوی چشم ، صلبیه شفاف می گردد و نور می تواند عبور كند. این بخش قرنیه نام دارد.

قرنیه از پوشش ظریف ، حساس و شفافی به نام ملتحمه پوشیده شده است. ملتحمه آبگونه ای تولید می كند و با كمك غدد اشكی بخش جلوی چشم را تمیز و مرطوب نگه می دارد.

در داخل صلبیه لایه نازكی به رنگ قرمز تیره است كه مشیمه نام دارد.این لایه حاوی رگهای خونی است كه لایه های مختلف چشم را تغذیه می كنند. مشمیه همچنین حاوی سلول های رنگدانه ای است كه نور را جذب می كنند و از بازتابیدن آن روی لایه حساس به نور چشم جلوگیری می نمایند.

لایه مشیمیه در جلوی چشم به عنبیه عضلانی مبدّل می شود. در وسط عنبیه حفره ای به نام مردمك وجود دارد كه نور از میان آن به داخل چشم عبور می كند.

درون مشیمیه لایه دیگری به نام شبكیه است. این لایه حاوی سلول هایی است كه نور را دریافت و به پیامهای عصبی الكتریكی تبدیل می كنند. پیامها توسط اعصابی كه از پشت چشم عبور می كنند به عصب بینایی كه مغز می رود منتقل می شوند. در محلی كه كلیه اعصاب از چشم خارج می شوند هیچ سلول شبكیه ای حساس به نوری وجود ندارد ، این ناحیه قادر به تشخیص نور نیست از این رو به آن نقطه كرو می گویند.

كره چشم به دوحفره تقسیم میشود:حفره جلویی پشت قرنیه قراردارد وحاوی مایع زلال وشفافی به نام زلالیهاست.پشت این حفره،عنبیه است   وبعد ازآن عدسی قراردارد.عدسی شفاف است ونور را روی شبكیه متمركزمی كند.حفره پشت عدسی كه حجم كره چشم راتشكیل می دهدحاوی جسم ژلاتینی شفافی به نام زجاجیه است.

ساختمان چشم وچگونگی بینایی

     قسمت سفید كره چشم صلبیه Sclera نامیده می شود .نور ازقرنیه Cornea كه بافتی شفاف است ،وارد چشم می شود.

    قرنیه با تمركز نور موجب عبور آن از میان مردمك  Pupilمی شود. مردمك دریچه گردوتاریكی است كه در مركز  عنبیهIris   قرار دارد و به عنوان یك دیافراگم   (دوربین عكاسی)   میزان   نورعبوری را تنظیم می نماید. مردمك درتاریكی گشاد و در روشنایی تنگ می گردد .

   عدسی چشم Lens در پشت مردمك قرار دارد .عضلات چشمی عد سی را برای متمركز كردن شعاعهای نورانی بر  روی شبكیه Retina  (به خصوص هنگام مطالعه ) تنظیم می كنند، که به این عمل تطابق می گویند.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق چشم کامل (پزشکی)

يکشنبه 29 بهمن 1396
19:55
مارال
دسته بندیپزشکی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات106
حجم فایل171 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

چشم :

كره چشم نام خوبی است زیرا چشم انسان به واقع شبیه كره ای است كه قطر آن 5/2 سانتی متر و وزن آن حدود 7گرم است.

لایه ی خارجی كره چشم ، صلبیه است كه از بافت رشته ای سفید رنگ و محكمی تشكیل شده است و این همان بخشی است كه “سفیدی” چشم نامیده می شود. در بخش میانی جلوی چشم ، صلبیه شفاف می گردد و نور می تواند عبور كند. این بخش قرنیه نام دارد.

قرنیه از پوشش ظریف ، حساس و شفافی به نام ملتحمه پوشیده شده است. ملتحمه آبگونه ای تولید می كند و با كمك غدد اشكی بخش جلوی چشم را تمیز و مرطوب نگه می دارد.

در داخل صلبیه لایه نازكی به رنگ قرمز تیره است كه مشیمه نام دارد.این لایه حاوی رگهای خونی است كه لایه های مختلف چشم را تغذیه می كنند. مشمیه همچنین حاوی سلول های رنگدانه ای است كه نور را جذب می كنند و از بازتابیدن آن روی لایه حساس به نور چشم جلوگیری می نمایند.

لایه مشیمیه در جلوی چشم به عنبیه عضلانی مبدّل می شود. در وسط عنبیه حفره ای به نام مردمك وجود دارد كه نور از میان آن به داخل چشم عبور می كند.

درون مشیمیه لایه دیگری به نام شبكیه است. این لایه حاوی سلول هایی است كه نور را دریافت و به پیامهای عصبی الكتریكی تبدیل می كنند. پیامها توسط اعصابی كه از پشت چشم عبور می كنند به عصب بینایی كه مغز می رود منتقل می شوند. در محلی كه كلیه اعصاب از چشم خارج می شوند هیچ سلول شبكیه ای حساس به نوری وجود ندارد ، این ناحیه قادر به تشخیص نور نیست از این رو به آن نقطه كرو می گویند.

كره چشم به دوحفره تقسیم میشود:حفره جلویی پشت قرنیه قراردارد وحاوی مایع زلال وشفافی به نام زلالیهاست.پشت این حفره،عنبیه است   وبعد ازآن عدسی قراردارد.عدسی شفاف است ونور را روی شبكیه متمركزمی كند.حفره پشت عدسی كه حجم كره چشم راتشكیل می دهدحاوی جسم ژلاتینی شفافی به نام زجاجیه است.

عنبیه ومردمك

وقتی راجع به رنگ چشم افراد صحبت می كنیم درواقع به عنبیه كه حفره سیاهی(مردمك)دروسط آن است اشاره می كنیم.عنبیه حاویسلولهایرنگدانه ای است كه باعث میگرددچشم افرادرنگهای گوناگونیداشته باشد.چنین منحصربه فردهستند.رنگ چشم هیچ تاثیری دربهتردیدن ماندارد.وظیفه عنبیه رنگی تنظیم كردن میزان نوری است كه به چشم وارد میشود.

عنبیه این كاررابه وسیله دوگروه عضله انجام می دهد.یك گروه عضله عنبیه رابازمی كند وگروه دیگرسبب بسته شدن آن می شود.هنگامی كه نورتغییرمیكندعضلات داخل عنبیه كشیده یاكوتاه می شوند واندازه مردمك راتغییرمی دهندتامیزان نوری راكه واردچشم می شود كنترل كنند.درنوركم،مردمك ممكن است تاعرض8 میلیمترگشادترشود تانور بیشتری به شبكیه برسد.درنورزیاد،مردمك ممكن است به اندازه نوك سنجاق ریزشود.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق چرا باید فعال باشیم (پزشکی)

يکشنبه 29 بهمن 1396
19:55
مارال
دسته بندیپزشکی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات23
حجم فایل16 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

مزیت های تمرین (فعالیت فیزیكی )

انجام فعالیت های بدنی یك جزء لازم در مداوای اشخاصی می باشد كه دیابت دارند .این فعالیت ها به تمام كسانی كه قند دارند كمك می كند وزنشان را كنترل می كند .حساسیت انسولین را بهبود می بخشد و یك دید و بینش سالمتر روحی را برای آنها به ارمغان می آورد و عوامل خطر زای قلبی عروقی را كاهش می دهد .با ارائه رهنمود های مناسب ,مردمی كه دیابت دارند می توانند با ایمنی فعالیت های بدنی را انجام دهند .طرح فعالیت بدنی با توجه به علاقه ,سن سلامتی عمومی و سطح تناسب و شایستگی فیزیكی متفاوت می باشد .وقتی شخصی بدون دیابت فعالیت می كند سطوح انسولین كاهش می یابد در حالی كه هورمونهای تعدیل كننده (به ویژه گلو كاگون ) را افزایش می دهد .بنابر این استفاده از گلوكز زیاد شده توسط ماهیچه فعال دقیقاً منطبق بر تولید گلوكز زیاد شده توسط كبد می باشد .در اشخاصی كه دارای بیماری دیابت و البته به انسولین می باشند گلیسمیك حاصل از فعالیت بدنی با توجه به كنترل همه جانبه دیابت ,گلوكز پلاسما و سطوح انسولین در شروع تمرین ,شدت فعالیت تمرین ,مقدار غذای قبلی و شرایط قبلی متفاوت می باشد .یك متغیر مهم سطح انسولین پلاسما در طی تمرین و بعد از آن می باشد .سطوح بالای انسولین هیپو گلیسم را فعال می كند كه این به علت این مساٌله است كه گلوكز ماهیچه ای دارای انسولین زیاد توسط ماهیچه فعال جذب می شود ، بر عكس به علت وجود سطح پایین انسولین در بدن یك فردی كه از تزریق انسولین استفاده می كند تولید گلوكز اسید های چرب ادامه می یابد ,در حالی كه ,جذب آنها كم می شود. این امر منجر به افزایش زیاد در گلوكز پلاسما و سطوح كتون می شود .در اشخاصی كه دیابت بدون تزریق انسولین دارند ,كنترل گلوكز خون با تمرین های بدنی افزایش می یابد .این به علت تحریك و حساسیت انسولین افزایش یافته می باشد كه منجر به استفاده جانبی گلوكز نه تنها در زمان تمرین بلكه بعد از آن می شود .از آنجا كه حساسیت  انسولین بوجود آمده در 48 ساعت بعد از تمرین از بین می رود ,تكرار زمان تمرین در فواصل معین به منظور كاهش قدرت و تحمل گلوكز كه در ارتباط با دیابت غیر وابسته به انسولین    می باشد ,ضروری است .این تمرین كه انسولین را افزایش می دهد ,بدون ایجاد تغییر در وزن بدن صورت می گیرد .تمرین همچنین تاثیر هورمونهای تعدیل كننده را كاهش می دهد كه در عوض تولید گلوكز هپاتیك را نیز كاهش داده و همچنین منجر به افزایش كنترل گاوكز می شود سریع شود .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق درباره چاقی (پزشکی)

يکشنبه 29 بهمن 1396
19:55
مارال
دسته بندیپزشکی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات27
حجم فایل38 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

مقدمه

مطالبی كه به خوانندگان گرامی تقدیم می شود برای شناساندن عارضه چاقی كه هر روز شیوع بیشتری پیدا می كند ، تنظیم و ارائه شده است . این عارضه با وجود اینكه واقعاً یك بیماری نیست ، زمینه را برای بسیاری از ناخوشی ها به ویژه اختلالات قلب و عروق و دیابت فراهم می سازد چاقی یك بلا و آفت برای سلامتی و رفاه افراد است و خیلی زود ظرفیت كار و توانایی افراد را دچار نقصان         می نماید با ارائه این مطلب سعی كردیم تا چاقی و علل و عوارض آن را برای شما روشن كنیم امیدواریم بهره ای هر چند اندك از خواندن این مطالب داشته باشید .

چاقی :

خوشبختانه بیشتر رژیم های غذایی میزان ایده آل موفقیت را دارند . با یك برآورد كمتر از 30% آنهایی كه وزن كم می كنند به آن رژیم ادامه می دهند آنچه مهم است این است كه افراد ممكن است قربانی رژیم های نادرست شوند برای موفقیت شما نیاز به طرح آموزشی خوب طراحی شده دارید نخست باید مفاهیم نادرست در مورد رژیم غذایی تان را برطرف كنید و اصول توازن انرژی را كه به وسیله رژیم ایجاد می شود برقرار كنید و یك مرحله از طرح درمان شامل تمرین منظم و اصلاح رفتاراست برای كسانی كه بسیار چاق هستند روش جراحی برای از دست دادن وزن توصیه می شود .

موضوعات آموزشی در چاقی :

-اصول توازن انرژی و رابطه آنها با چاقی و از دست دادن وزن

-تعریف یك كالری

-انواع چاقی

-تشخیص چاقی ، با معیارهای وزن بالا ، شاخص حجم بدن مثل دیابت بیماری عروق و مسائل تنفسی

-اهمیت تمرین منظم

-رژیم غذایی برای كاهش مصرف غذا

-احتیاط درباره استفاده از تجویز دارو

-روش ها و جراحی برای درمان بیماری چاقی

-رژیم غذایی در سایر روش های اصلاح رفتار

شما باید رژیم غذایی تان را برای مدت طولانی حفظ كنید آیا شما از شام خوردن لذت می برید ؟ اگر اینطور است به این رژیم ادامه دهید از دست دادن وزن ممكن است با مشكل و به كندی به وجود آید ولی سلامت و ظاهر زیبا ارزش تلاش كردن را دارد به طور كلی چاقی یعنی افزایش چربی بدن . وقتی شما كالری به میزان بیشتر از نیاز بدنتان دریافت كنید بدنتان این كالری اضافی را ذخیره می كند . كالری واحدی از انرژی غذا است . كالری های استفاده شده به صورت چربی در سلولهای بافت رسوب می كند در افرادی با وزن طبیعی چربی حدود 10 تا 15 درصد وزن بدن را تشكیل می دهد . در زنان با وزن طبیعی چربی ممكن است بیش از 20 درصد وزن بدن را تشكیل دهد .

اصل توازن انرژی :

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

تحقیق چاقی کودکان (پزشکی)

يکشنبه 29 بهمن 1396
19:55
مارال
دسته بندیپزشکی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات4
حجم فایل6 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

Childhood

Obesity

 

 

چاقی كودكان

 

 

 

 

 

كودكانی كه اضافه وزن دارند بزرگسالانی می شوند كه اضافه وزن دارند . بنابراین در سن بلوغ بیشتر در معرض عوامل تهدید كننده همچون : سكته، حملات قلبی، دیابت نوع (2) ، فشار خون بالا ، سرطان روده بزرگ هستند و هر چه اضافه وزن بیشتر ، احتمال این بیماری ها بیشتر می شود.

اضافه وزن در كودكان همچنین موجب اختلالات روانی نیز می شود. مسخره شدن به خاطر هیكلشان موجب از دست دادن اعتماد به نفس و منجر به گوشه گیری و افسردگی می شود.

 

  • چرا بیشتر بچه ها اضافه وزن دارند؟
  • تنها عده ی كمی از بچه ها به دلیل داشتن بیماری های پزشكی دچار اضافه وزن می شوند. كودكان اگر دارای والدین چاق باشند بیشتر مستعد چاقی هستند. اما به عقیده ی دانشمندان عوامل ژنتیكی نقش تأثیر گذار كمی در این امر دارد. امروزه چاق شدن و اضافه وزن برای كودكان مشخصاً آسان تر از پیش است. غذاهایی با كالری بالا از قبیل غذاهای آماده ، شیرینی جات فراوان بوده و به مقدار بسیار زیاد در دسترس كودكان قرار دارد. ورزش و تمرین های بدنی دیگر جزو برنامه های عادی زندگی افراد نیست . بعضی از كودكان هرگز مسیر بین منزل و مدرسه را با دوچرخه یا پیاده طی
    نمی كنند، و نشستن برای ساعات متمادی در مقابل تلویزیون هم امری غیر عادی نیست.

 

  • وزن سلامت

برای كودكان استفاده از كارت رشد كه رشد كودك را با در نظر گرفتن سن ، جنس و رشد می سنجد بسیار مؤثر بوده و برای كار آمدی بیشتر از پزشك خود كمك بگیرند. امكان اندازه گیری نسبت چربی وزن كودكان وجود دارد. در كل اگر یك پسر بیش از 25 درصد وزنش و یك دختر بیش از 32 درصد وزن بدنش را چربی تشكیل بدهد ، اضافه وزن دارند.

 

  • حفظ وزن سالم

كارشناسان معتقدند كودكانی كه دچار اضافه وزن هستند ، نباید تشویق به كم كردن وزن شوند به جای آن باید آن ها را تشویق كرد كه این وزن را حفظ كنند و به مرور با افزایش قد این وزن برای آن ها مناسب می شود. تا كنون هیچ دارویی وجود نداشته كه اثری ثابت شده و مؤثر برای درمان شكل وزن كودكان داشته باشد. برای دستیابی به حفظ وزن در كودكان باید آنها را تشویق به: 

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->
صفحه قبل 1 ... 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به powerpointdl است. || طراح قالب bestblog.ir